20. feb. 2012

Pakke fra Patina-damene i Evanger !

Ny uke,nye ideer.......og nesten nye hender.....iallefall en,foreløbig. Den andre er litt mere motstridig......men så var jo utgangspunktet helt ubrukelig ! Å ikke bruke dem,er en kunst.........så planene var å gå meg en lang tur idag,med fotoapparatet.......den gang ei ! Men så fikk jeg pakke i posten.......og gjett om jeg ble glad :)
Da jeg så repotasjen om Patina-damene i et blad,så jeg nemlig noe jeg har jaktet på,lenge !!! Men ikke funnet her i nord.........så jeg motet meg opp....hihiiii...og skrev en mail :) De har jo ikke nettbutikk,men snille som de er,var de villige til å sende varene til meg !!! Jeg fikk til og med rabatt,fordi de syns portoen ble så dyr......snakk om hjertegode damer !!!
Og her er dem.......en stor kurv fra House Doctor,som jeg ville ha til pledd. Den jeg har fra før,har jo som kjent endt opp som katteseng......og dermed er alle fleece-pleddene fulle av kattehår,og det liker jeg ikke,selv om jeg elsker pusekatter.......! Og hvor lang tid tror dere det tok,før det lå en stk katt,oppi den nye kurven.......enda jeg satte den på et trangt sted,med vilje......under peisen,der det er rom for ved. Dermed er det en steinplate rett over,men tror dere ikke den smidige lille snuppa,klarte å presse seg nedi......rørleggeren ropte fra stua,og holdt på og le seg ihjel.....!!! At det går an........så jeg må nok finne en ny løsning på den......
Er den ikke fin.....?
Og så ville jag ha en til skjerf,som skal stå i gangen !
Storfornøyd er jeg !!! De er så fine !!
Og her ser du hvorfor jeg ikke gikk ut idag ...........! Snøstorm er ikke det jeg vil ha......når jeg ser vårlige innlegg,fra alle dere der ute...... :)
*************************
Ellers driver jeg og henter inspirasjon til nye bilder som skal males,når den tid kommer. Jeg er inne i en "ugle-periode",og har så lyst å male ugler i pastellfarver......barnebilder,med søte tekster. Enn så lenge er de bare på tenkestadiet,men en dag.......når jeg kan bruke hendene som vanlig,da må nok penslene til pærs !!! Tålmodighet er noe herk........... :) - Kos deg så lenge !!

6 kommentarer:

Bringen Blomster sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bringen Blomster sa...

Skikkelig "grisevær" ute nå! Best å holde seg fremfor peisen, med tente lys :) De kurvene var skikkelig fine! Så kjekt med butikker som yter god service!
Fortsatt fin kveld til deg :)
-synnøve-

Anne på landet sa...

Veeeldig tøff korg!
Og dyrene de røver seg vet du, med en gang de får en tjangs...Hihihi

Klem fra Anne på landet.

Gry sa...

Kjempefine kurver Mona!
Ja skal si vi har fått vinter nå! Jeg begynner jo på jobb i Bodø kl 7, og det snødde tett i morrest, måtte kjøre sakte, så nesten ikke veien... uff det er det værste med vinteren, dårlig bilføre. Det er nå heldigvis 20 februar alt, så vinteren blir ikke så lag som i fjor... Vi får kose oss inne og vente på våren.
Klem fra Gry :)

VillaVårfrubakken sa...

Å patina damene følger jeg bloggen til....for en drøm å drive noe slikt da. Kurven var kjempefin, tydeligvis flere som syns. Her i Mo i Rana føles det som om hele himmelen tømmes for snø, vi moker og moker.
Ha en fin tirsdagskveld.....klem

mormor sa...

må innrømme at jeg er mega lei snø;(!!! men,det snør og snør,så en får tenne lys og kose seg inne som best en kan, og drømme om vår og sommer!! korga er virkelig tøff;) ha en trivelig dag!