15. mar. 2012

Da pakker jeg...

Plutselig ble det påskeferie på meg,litt før planen.....så derfor får dere se litt av min påskepynt. Har bråpyntet idag,så pus og rørleggeren har litt påskefeeling,før de setter kursen etter meg !


Så GOD PÅSKE til dere alle,fra både påskeharene og meg !
*******************
I det siste syns jeg det har vært forferdelig mange triste dyrehistorier på nyhetene,så idag kommer en liten "gladhistorie" fra meg ;) Min onkel,som er like kattekjær som meg selv,har tatt seg av en fin og god pus,i noen måneder,men nå må han reise til utlandet på jobb,og hva gjør man da.....? (pusen har et hjem,men er ikke savnet,da onkel har tatt kontakt med eierne...!) Han ville ikke stenge pusen ute,uten mat og kos......så han tok turen til det lokale Navkontoret,som siste utvei,og spurte om det fantes noen dyreglade personer,som gikk på arbeidsledighetstrygd,som kunne ta seg en daglig tur innom ? Han bor jo i en bygd,ikke en by........så man kjenner jo de fleste. Nei,det gikk ikke an.....!!!
Men for all del,de er jo ekstremt heldige,om absolutt ingen går ledige.............!!! Så derfor reiser jeg dit,og skal passe pusen,og vi skal nok få det koselig,både pus og jeg !!! Og intrykket av Nav,er vel ikke bedre etter dette (men selvsagt skjønner jeg at det ikke er "så enkelt",de har vel regler og gå etter)...... Jeg syns jo derimot de skulle sette pris på slike onkler,som vil det beste for dyrene,i stedet for å bare le.....!! Er vel ikke ofte det dukker opp en mann der,med hjerte for hjemløse dyr..... Jeg er iallefall glad jeg har en slik onkel !!! Dyr som lider,er det verste jeg ser...............og det er tydeligvis allt for mange av dem....så da må man jo gjøre det lille man kan,for at iallefall en,får det bedre : ) Uten hender som virker,kan jeg like godt være der,som her.......og i tillegg glede et lite pusehjerte :) + mitt eget :) - Og en onkel som bor alene,trenger sikkert litt vaskehjelp....... :) Det blir bare kos,i bestefar-huset !!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''
Og til dere som venter på ting fra meg,det er fikset idag,og blir sendt !!Kan bli stille her inne en stund,men jeg kommer nok innom dere,etterhvert :) Kos dere så lenge !!!!

6 kommentarer:

Mira sa...

Godt å høre at du og din onkel tar dere så godt av PUS!

Den er sikkert verdens fineste. (akkurat som min;-)

Kos og klem, hils onkel og pus.

Hulda sa...

Det var snilt, både av deg og onkelen din. :) Er nok en heldig pus dette.

Kjempefint påskepynta. :)

Bringen Blomster sa...

Så snill du er :)-og snill onkel har du også! PS. så fint du har pyntet til påske! Skikkelig koselig :)
Ha en fin tur!

-synnøve-

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Flott omtamke for pusen.
Koselig påskepynt.
Ja ukene går fort mot påske nå.
God tur!

Anne N. sa...

Nydelige påskeegg, og en heldig pus :O)

VillaVårfrubakken sa...

Så herlig pusehistorie..... Du verden så mye fin påskepynt du har...ønsker deg noen herlige dager...vårklem fra meg.