14. mar. 2012

Hagedrømmer midt i snøstormen....

Er ikke dette bildet nydelig.......det er så fullt av vakre detaljer,at jeg kan ikke se meg mett.....lyset,fargene.........stemningen.... Ikke mye av denne følelsen,her i nord,om dagen......nå skinner riktignok solen fra en blå himmel,men for en halv time siden,lavet snøen ned.......alle veier ! Og da er det jo greit å drømme seg bort,til varmere tider.....det er vi vel mange som gjør,vil jeg tro :) Godt vi har påsken også,og glede oss til,så blir ikke ventetiden riktig så lang,for en utålmodig sjel.....
Blir ikke mye pynting her i gården,til påske,men bittelitt må man jo ha....og dette ga meg virkelig inspirasjon ! Egg og fugler,litt stein og litt grønnt,så blir det riktig så fint :)
Denne har jeg sett i utallige interiørblad,og endelig fant jeg ut hvor den kommer fra ! Ser den for meg på verandaen (vi har overbygg på halve),fyllt med eføy og lys rosa geranium.......vakkert :)
Tolix-stoler står på ønskelisten min,og sammen med dette cafe-bordet,lagde de jo et koselig miljø ! Rustikke krukker,og et vakkert espalier,gjorde plassen komplett......
Så vakkert lagd,at man blir våt i øynene.....er igrunnen helt sikker på at rosene mine,både Polstjerne og New Dawn,hadde kledd denne veldig godt !!!! En gammel smijernsport,kunne nok også fungert bra,men hvor finner man en slik.....kansje på gjenbruksstasjonen....?
Det er så mye fint å se på,for oss som er lidenskapelig opptatt av denslags :) Minimalismen er for meg,like fjernt som våren,akkurat nå.... Alle bilder er fra Pottery Barn.
******************
Ellers er det rimelig rolig...ingen hobby,bare hender som igjen blør....ingen eksem lenger,riktignok,men huden er så tynn,at den sprekker i alle retninger. Om jeg er mektig lei ? JA !!! Til påske er det akkurat et år siden jeg ble "angrepet",så nå syns jeg igrunnen det holder.....og hva som er utprøvd av salver og kremer,har jeg ikke tall på.Det er til og med vondt,bare å trykke på tastene,her nå,for sprekkene er ytterst på fingertuppene..... Nei,kos dere,håper solen skinner der dere er,og at det drypper fra taket :) Og gjerne litt lystig fuglekvitter.......så blir alt så bra så :)

3 kommentarer:

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Nydelige bilder du viser som virkelig inspirerer :))
Har du prøvd Selolje for å få fukt til hendene dine ?
Har en klubbvenninne som har hatt store problemer med eksem på store deler av kroppen, og som har prøvd mye opp gjennom årene. Hun begynte å ta en spiseskje med Selolje hver dag, og merket store bedringer allerede etter 14 dager !!

Klem Heidi

h.espe sa...

Åh, så herlige inspirasjonsbilder - kjenner jeg virkelig gleder meg til våren er her for alvor :) Men, klager så langt ifra - her hos meg skinner solen og temperaturen er fin!!

Ha en finfin dag videre!

Klem fra Hildegunn

Gry sa...

Her er det bare å drømme....
Gleder meg il vårsol og varme! : )