9. mar. 2012

Rene dyrehagen..........

Ja,her bor både kaniner,fugler,påskeharer og mere til.....glad i dyr,vettu......og det syns ! Mange påskehare-vimpler ble lagd for en stund siden,de er jo så lette og lage,og med et søtt papir,blir de jo kansje fine på et barnerom ? Men jeg må bare vise dem på en fjøl,i mangel på barnerommet..
Kvirrevitt........kommer våren snart,da......? Disse lagde jeg ifjor,men nå har de fått komme frem igjen. Derimot har jeg festet dem på en ny måte,jeg har limt en klesklype bak,sånn at de kan festes forskjellige steder ! Lurt ? I fjor satte jeg dem på kvistene med limpistol,og det var ikke så lett.............
Duse påskeharer.........
En liten påsketag.....
Og enda en.............
Og der kom jammen en kjøttmeis..........
Og en sommerfugl.................eller to...selv om det ser ut som tre !!!!

Kom visst i pastellmodus,da disse ble lagd........! Mye rosa og lyseblått.............

Og til slutt,et Spring-kort.........selv om det ikke er så veldig vårstemning her,for tiden. Fuglesangen har jeg hørt i hele dag,men solen er ikke å se......kansje den dukker opp,i løpet av helgen ? Det hadde vært topp :) Verker jo etter å ta ut hagemøblene,og spyle allt av utstyr,og ikke minst verandaen,som er full av kvister og blader.......jeg krysser fingrer,og håper på det beste !!!!!
*****************
Da ønsker jeg deg en superduper helg,uten snø og sludd......vi sier oss ferdige med denslags,gjør vi ikke ? Og om det skulle bli det,kan du jo kose deg med papir og lim,og lage litt påske/vårpynt,kansje du fikk noen ideer ? Klem fra meg.

8 kommentarer:

Hulda sa...

Mye flott du lager! Likte aller best det kortet som det står SPRING på. Så søtt. :)

Merethe sa...

Her er det heller ikke så veldig vårlig enda...litt kanskje...det drypper fra takene litt utpå dagen...men mere sol og varme er ønskelig. Fine ting du viser frem. Laget noen påskeharer av noteark i fjor...de må jeg finne frem ;) Ønsker deg en riktig god helg. Klem Merethe

Inger Marie sa...

Kjempefine påsketing:)))
Og så godt med andre farger enn knall gul..
Ønsker deg en fin helg videre:))

Anne på landet sa...

Utrolig søte, både fugler og harepuser :O)

Ja vi får rope å våren i kor og håpe på at det hjelper, hihi.

Fin helg vider til deg iallefall!

Klem fra Anne på landet

mormor sa...

som alltid:flotte ting du lager;) bare elsker de tagsa! her er det ingenting som minner om vår! snøen laver ned og det blåser:(men-vi tror snart på vår og sommer ! ha en god og fin dag;)

VillaVårfrubakken sa...

Så mye fint, jeg elsker de små fuglene...må være nydelig å pynte med de til påske. Jeg er ikke så stor fan av gult så fargene var fine. Her er det lenge til våren, men på hytta er det heldigvis snart helt snøfritt, som vi gleder oss til påsken.
Ha en fin fin dag.....klem fra meg til deg

Grip dagen sa...

Skulle gjerne hatt noen klippe-lime dager på hobbyrommet. Det er lenge siden nå...
Jeg storkoser meg med å være kreativ på jobb, men skulle gjerne hatt igjen litt krutt til jeg kom hjem også. Heimen står litt på stand-by, kan du si...
Vi lager hageutstilling på jobb. Når den er klar skal jeg rusle rundt og plukke meg ut noen lekre møbler til hus og hytte. For dette året tror jeg vi får en knallfin sommer! Ellers kommer jeg til å sitte ute bare på trass... For i år skal jeg nyte hagesesongen!
Vårlig hilsen Marit

Elin G P sa...

Heiiiiiiaaa kjære Mona!!!
Tusen takk for kommentar på bloggen min du=) Og så myyyye fint duu lager da!! Sukkk!!
Ja du må ta deg turen innom Helsetorget,ho har masse slags teer pluss masse andre godsaker..Og e synes det blir suuperkoselig om vi kunnne tatt oss en fjærtur sammen ja,med lille bissevovven med selvølgelig.lille snusken vårres,hååpa sneen drar for nå savner jeg virkelig fjærturan og herrlige vårdager =) Er tilbake på Engeløya nu ja=) Ola fikk seg endelig hybel på hybelhusene =) Lørdag skal jeg ha stand i Bø her på Engeløya,med salg av englestrekene og kanskje nåkka andre ting.Bygdekvinnelaget skal ha noe for seg der..skal du også dit kanskje? Fikk spørsmål for noen måneder siden om jeg kunne komme å vise englestrekene mine=) Klemmm fra Elin