8. mar. 2012

Baking og rydding !

Ikke mye som skjer her for tiden,annet enn baking og "vårtømming" i kleskap,og ellers rundt om..... Det går mye rugkjeks,og hjemmelagd knekkebrød,nå i disse "prøv-å-kom-inn-i-yndlingsbuksen-igjen-Mona" - perioden !!!!! Jeg SKAL,men lett er det langt ifra.....ingen Kim's,- ingen kos.......... :( Sånn er det bare !!! Og kaffe smaker langt fra godt,med "gjennomsiktig" melk,og suketter,i stedet for helmelk og brunt sukker........! Det er mange kilo,-og år, siden jeg optimistisk reiste på Bodøtur,fra Steigen,for å gå på apoteket,å kjøpe Afi-Nutrin for sparepengene,for å få slippe å høre at jeg så ut som en flis.....!!!!! Skal si det problemet løste seg,så det holdt,etterhvert......
Men nok om det.......ikke noe aktivitet på hobbyrommet,men man har jo litt og ta av,av bilder...av ting som har blitt lagd,mens fingrene funket......
Disse ble egentlig mer bearbeidet,enn planen var........og ikke ble de pene heller ! Men dere kan få se dem likevel......det ble veldig MYE,på en måte......! Kommer nok ikke til å bruke dem,men å slå seg løs med materialer er jo så gøy !! Tomatsausglass,en sandkakeform,en plantepotte........man tager hva man haver !!!
Og servietter og glass sammen,det er avkobling...og virkelig kosearbeid ! Likte så godt dette fuglemotivet :) Lager du mye pynt til påske ? Eller vår ? Jeg verker etter å lage reir,og påske-egg,men med hansker blir det mer en verbal krig,enn kos......om du skjønner :)
************************
Vil takke for alle sms,og mail dere sender,det er utrolig kos,særlig nå når jeg ikke får brukt tiden til å kreere,men bare går rundt som en "mumie",i hanskene mine........Og mange av dere er engasjert i denne kunden som ikke betaler for seg,........om jeg har fått pengene mine.... Det har jeg ikke,nei......og ikke tar hun kontakt heller,som hun lovte meg,på tro og ære !!! Tror de blir ganske mye dyrere,etterhvert,for nå er det ikke JEG som maser om betalingen,lenger ...........og de som maser,skal ha penger for å mase....... Sånn må det bare bli,selv om det er absolutt siste utvei. Det skal ikke lønne seg å være kjeltring !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
**************
Ønsker deg en fin dag :)

4 kommentarer:

Janne sa...

Hei og tuusen takk for hyggelig kommentar!:)
Herlige de glassene du har pyntet, og det ble ikke for mye stæsj..
Nydelige esker og påskepynt også med herlige duse farger!
Har ikke fått med meg " kjeltring, betaling osv" men håper virkelig det ordner seg.
Ønsker deg en fin fin dag!
Klem fra Janne

VillaVårfrubakken sa...

Hei på deg....lysglassene ble kjempefine. Skal jeg lage noe pynt, må det bli slike. Har ikke fått med meg kjeltringhistorien, men skjemmestervett bør man ha, fysjom.

Ønsker deg en god dag, og en herlig helg snart.....håper vi får litt sol her nord....klemmer

63 grader nord sa...

Så stilig de boksene med knekkebrød var! Skikkelig stilige og så smarte, du ser hva som er i dem og de ser ryddige ut!

Hvor har du fått tak i dem?

Mariette sa...

Tack söta rara du för den jättefina hälsningen!
Den värmde mitt hjärta!

Skön helg till dig!