4. mar. 2012

Hva kan ikke males......?

Her i huset,blir nemlig det utroligste malt.......jeg samler jo på det meste,derfor er hyllene fulle av diverse småesker,og annen emballasje.....! Så denne gang,var det to esker fra Anton Berg,som ble gitt nytt liv.....de var jo fine fra før,siden de var brune,men så kom jeg på en ide,og da vet dere jo hva som skjer....! Blandet meg frem til en dus,gammeldags grønnfarge.......malte,og lette frem gamle smykker.....som jeg ville pynte med. Skrev ut et påskekort,og klippte en oval form på det. Et grovt bånd,og noen små papirblomster,så var jeg ferdig !
Litt "strå" nedi esken......og så måtte jeg jo male noen egg,som passet til..........i duse pasteller. Satte bånd i dem,så de kan henges på bjørkekvister !
Ble nesten en liten påskepakke ;) Så var det videre,på neste eske,denne ble hvitmalt.
Eggene lagde jeg decoupage på,for nå ville jeg ha noen brune. Ødelagte smykker har jeg jo noen av,så de blir stadig brukt til noe....en ramme rundt et bilde,er jo lett,og veldig dekorativt :)
Liker så gode dette motivet,med jenta som holder reiret i hånden.....
Svertet kantene litt,for at det skulle se gammelt ut....
Så da ble det plutselig to påskepakker,utav de to eskene......og dette var morsomt,så hadde jeg hatt fler,så hadde de nok lidd samme skjebne ! Ikke så vakre kansje,siden jeg er en amatør med stor A,men det får gå......jeg koste meg,uansett ! Satt bare og så,om jeg kunne finne noe mer,for denne grønnfargen er jeg så glad i :) Men så var det disse evinnelige hendene da,de liker absolutt ikke maling og lim.....så nå er det rimelig rolig,her inne på hobby-kaos-rommet ! Men da får jeg jeg jo bare tenke ut nye ting......skal også prøve å pynte noen påske-egg,og male noen store bilder i blandingsteknikk,så planer er det nok av ! Og så må jeg i skogen,og plukke bjørkeris,til små reir......
**********************
Men nå blir det middag :) Kos deg,og ha en fin,ny (vår)uke.......... :)


2 kommentarer:

A K sa...

Wow, jeg syns de ble superfine jeg!! Herlige farger og uttrykk på eskene :)

Ha en fin ny kreativ uke!

VillaVårfrubakken sa...

Så fine...fikk lyst til å holde på med litt hobbysaker nå, kanskje decoupage, så enkelt og ofte bra resultet. Ønsker deg en fin fin uke, oh at hendene dine blir bedre, har du prøvd noene allergikremer, f,eks med kortison. Ja du har vel sikkert prøvd det meste, klem iallefall.