5. apr. 2012

En perle........som får det til å krible,i både armer og bein !

Ja,når jeg ser slike salgsobjekt,som dette,da blir jeg virkelig grepet av arbeidslyst..........tenk og få eie dette,og gå løs på denne hagen !!!! Helt sikkert mange skjulte små skatter,som kommer frem,underveis.......og huset er jo et eventyrhus......iallefall et stort potensiale !!!! Nydelige detaljer som fanger min interesse...........og huset og hagen kler virkelig hverandre. Ser for meg både rosa stokkroser,og en hvit sittegruppe,midt i denne idyllen....jaja,drømmer er gode å ha :)

*****************

Her snør det hver eneste dag,så våridyllen er veldig varierende.......sol i det ene øyeblikket,og fullstendig hvitt i det neste......! Men vi koser oss likevel,grilling og bål, får vi da til,uansett :) Ønsker dere alle noen riktig fine påskedager !!!!!

Masse varme påskeklemmer fra meg :)

4 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, virkelig en perle av de sjeldne, dette huset. Håper det flytter inn folk som ser potensialet. Herlige grønne detaljer. :)

Anonym sa...

Ja det hadde vært noe selv om jeg ser at min tid hadde nok blitt for liten til å gått å et slikt prosjekt. God påske til deg :))

Vivishagerom sa...

Ja, dette må virkelig være et drømmested! Flott hus og jeg er helt sikker på at hagen sjuler noen skatter.

Ønsker deg også en fin påske!

Min Verden sa...

Fortsatt god påske til deg - og jeg er helt enig med det du sier ifht hage og hus, men et gammelt hus og en gammel hage er nok for meg, selv om det ikke er så sjarmerende! Hanne