19. jun. 2012

Lyst hele natta.........

  Et lite glimt av verandaen,inatt.........jeg måtte ut å leke med kameraet,solen skinner (ikke på huset vårt,men oppi bakken ),og klokken er 04.08.........lakenskrekken har satt inn,for alvor..... :) Her gjelder det å nyte....jeg har kost meg ute siden jeg sto opp,såvidt hatt tid til middag......intense tider,her i nord.......hihiiii :) Ca 4 uker igjen,med midnattsol,så da gjelder det å ikke sove bort sumarnatta !!!
              Plantet Silver Falls,sølvblad og lyserosa roser,oppi kassene i år........sarte farger sammen,som jeg er så svak for......
  Nå skulle jeg selvsagt stylet med puter og pledd,i reneste Kid-stil,men på denne tiden av døgnet ser det kansje en smule rart ut.......så jeg satser på flere bilder,på dagtid......! Etter at måkene hadde lagt innflyvningen,akkurat over putene mine,henger de til tørk.......
  Endelig fikk jeg tak i Dronning Ingrid,DA ER DET SOMMER for meg :) Selv om de er litt dyre,sammenlignet med andre varianter,er de verd hver krone......og jeg bare MÅ ha dem,åkke som :)
  Pelargonium-samlingen min,er litt krympet i år,kun 8 planter........de døde etter at jeg plantet dem i egne potter,så ett eller annet gikk galt. Om det var jorden,eller noe annet,vet jeg ikke helt.......men trist er det. Ikke var jeg heldig med dem jeg kjøpte på nettet,heller......men,men,- man lærer jo etterhvert.
                      Kassen fra loppisen,har fått enda mere dekor,nå inni.......kansje du husker hvordan den var før.......?
    Har flere planer for dagen idag,jeg sliter med å gjøre det lunt.....vinden fra havet er ofte isende kald,og den står rett på.....og kommer den motsatt vei,kommer den rett rundt hjørnet(mellom oss og nabohuset,som en tunneleffekt),der sittegruppen står..... Så jeg har spekulert på diverse løsninger,og noe skal prøves ut,før dagen er over : ) Og litt mindre innsyn fra naboene,er også et ønske......
             Portalen er nesten skjult,av arkitektens trøst ! Liker denne så godt,og kunne godt tenkt meg flere,men plassmangelen kommer for en dag.......igjen !!
                    Men nå begynner det iallefall å ligne noe,rundt veggene her.......vi hadde jo sommer på lørdag!,og da skjedde det ting i rekordfart ! Tenk om det ble flere slike dager..........for som naboen sa idag : Dæ e nu trist mæ dennan grønne vintern.........!!!!!! 
     Ja,det er jo litt rart.....syrinene har enda ikke blomstret,og snart er det midtsommer.....! Men når de gjør det,da skal vi snuse inn den deilige lukten......som jeg venter sånn på !!! - Kos deg da,og ha en topp tirsdag :)

4 kommentarer:

Théa & Linnéa sa...

Åh, så fint du har det. Midnattssol det måste vara fantastiskt, förstår att du njuter av det. Ha en härlig midsommar!
MVH Karin

Hulda sa...

Nydelig på terrassen hos dere. Ser så lunt og fint ut med alle plantene, og de fine interiørdetaljene. Du har tatt noen skjønne bilder som virkelig ga meg inspirasjon. Flott stylet.

farmor sa...

Her var det koselig. Synes det er så fint med naturmaterialer blandet med den skjøre rosa fargen. Nydelig. En slik portal kunne jeg virkelig ønske meg. Nyt sommernatta og sola, sommeren er ei veldig vakker tid der oppe i nord.
Ønsker deg en fin, fin dag.
Farmor

Nina Iren sa...

Så flott du har det. Masse nydelige planter. Ja vi er heldig som har såååå lyse netter, ikkje alltid like lett å finne senga da!