7. jun. 2012

Underveis........

 En isende kald vind,fra havet, idag.......men solen skinner.....,og det er jo godt,bare det ! Jeg har enda ikke handlet sommerblomster,men nå snart må det vel la seg gjøre,for nå har jeg litt mere oversikt. Og det er jo årets beste tur,det.........til Fauske,på blomstershopping ! To fine gartnerier,som jeg bestandig må innom ! I disse svarte plaststampene er det bare stauder,som tidligere stod utenfor verandaen,i et bed. Jeg funderer enda på hvilken måte jeg skal kamuflere disse stampene på........har flere alternativer,men også litt beslutningsvegring....
    Da jeg for noen dager siden,brå-ombestemte meg,angående plassering av stampene,måtte jeg igjen tømme hele verandaen.....med kulestein og allt. Snakker om vimsemus........rørleggeren skjønner ikke at jeg gidder,men det skjønner jo jeg !! Og det er vel det viktigste,skulle jeg tro.......hihiii :) Bare å brette opp ermene,overse alle rare blikk fra naboene,og gyve løs......! Det har jeg lang erfaring med...........
  Plantebordet som jeg tegnet,og som vi bygde,ble aldri plantebord........det ble grillbord........fælt som "noen" bare tar seg til rette,du......!!! Grillen står bak døra,den er liksom ikke så fin å pynte med........syns jeg,da. Som sagt er dette bare "underveis-bilder",så jeg gleder meg til å lage et fint miljø,og få allt på plass.
               Ønsker meg noen slanke trær,som kan overleve i potter. Har prøvd mye og mangt,men ikke alle liker et liv ved havet........tror jeg. Så har du et tips,blir jeg veldig glad. Og i hvilken herdighetssone vi bor i,er jeg jammen litt usikker på,for jeg har lest allt fra H5- H8.........det kommer kansje litt an på :)
            Hvite blomsterkasser lengter etter å bli fyllt opp........vet akkurat hva jeg vil ha oppi dem,så planen er soleklar :)  Jeg har sådd masse deilig salat,og dem har klart seg veldig godt,selv om dem har stått ute,i hustrige temperaturer,blitt kraftige og fine...........helt til igår,da skulle jeg hente litt.............Da hadde en viss herremann ommøblert i hele salaten......!!!


    MAKAN TIL KJELTRING !!!!!!!!!!!!!! Jeg sier ikke mer............ :)

   Jaja,sånn er det bare.......må man på do,i salaten,så man man vel det,da.......?! Nå må jeg vel bare så nye frø...........og de skal voktes som bare fy !  Har brukt dagen til å forvandle to nye lopper,som kom med oss hjem,fra gårsdagens loppis.....nå må de bare bli tørre !!!  Kos deg så lenge,nå blir det middagsfix her :)

2 kommentarer:

Gry sa...

Så flott du har det! Sommerlig og lekkert! Ja, jeg er enig med at vi godt kan få litt varme her nord! Har ikke begynt å ordne så mye ute ennå, men hadde vi fått noen grader ekstra, hadde det fristet mere... Ønsker deg fine sommerdager Mona! Klem fra meg :)

Kristine sa...

Så fint og koselig du har det! Synes stampene dine er fine som dei er, du har jo "pynta" dei opp med steinene foran:-)
Kjekt med egen "grønsakshage" slik at en kan forsyne seg når det trengs! Holder på med hageprosjekt sjølv for tida. Det som var ingenting begynner å ta litt form! Grønsaks kassa mi vart ferdig her om dagen og i kveld fikk eg planta ut alle plantene eg har sådd!
Kom gjerne innom for ein titt:-) kristinessin.blogspot.com
(kjem sikkert litt bilder og oppdatering fra hagen i morgon)

Ha ei god natt og ei fin helg