27. aug. 2012

Utemøbler inne......?

               Heisann :) Ny uke,nye ideer.......ettersom det regner,og er sol,om hverandre,her idag,lot jeg uteplanene ligge på vent......i stedet tok jeg inn et bord,for å prøve ut en ide....uten sofa,har jeg jo så innmari god gulvplass,vettu :) Hadde,- heter det kansje...... Fatet av betong,med rosemønster,fikk jeg i sommergave av nabohunden,da de kom hjem fra årets ferie i Sverige......jeg elsker jo dyr,og jammen tror jeg han har oppfattet det... :) ;)  (trykk på bildene,for å få dem større)
                          Men altså,- plantebordet fra Plantasjen,fikk nye oppgaver,nå når plantingen er over for i år.....! Lyngen fikk følge med på lasset......... De røffe lysestakene er fra fjoråret,kjøpt på Kid.


               Lars......altså gyngestolen!,fikk også ny plass,kommer det gjester,kan de jo ikke stå.........! Kommer det mere enn en ad gangen,henter vi både benker og stoler....man har jo litt av hvert,kan man si....!!! Så alle får sitte.......
                           Puter og pledd,må ligge lett tilgjengelige,nå i disse tidlige høst-tider....
  Jammen syns jeg det ble koseligere i kroken,enn det var i går.......lunere,og ikke så oppstillt....
                                  Og flere steder og "dille" på,liker man..........en bordplate her,en bordplate der........!!! Lysestaker,blomster.......ja,-du skjønner.....?
                        Og de gamle vinduene,er jeg bare så glad i !!!!!!!!!! De setter hele stemningen...............og gjør stuen mye større,enn den egentlig er !
                  Og slik så det ut,igår........................ting bare satt på et ledig sted,uten en plan.....!

                 Nei,kos deg,- nå skal jeg i fjæra og hente et funn,et stort ett !!!! Og så blir det pannekaker og blåbær..................mmmmmm.........da blir rørleggeren SÅ fornøyd :) Ha en finfin ettermiddag :)

5 kommentarer:

Turid sa...

Åhhhhhhhh-æ kjenner at æ drømme mæ fullstendig bort når æ e her på bloggen din-et herlig sted å være....

Hulda sa...

Så utrolig flott! Ei herlig stemning du har fått fram i stua, det bordet og de tekstilene var bare helt skjønne, altså!

Tante Titti sa...

Så koselig du har fått det i kroken din! Lun og god stemning med deilige tekstiler og farger for kalde høstkvelder. Håper det blir mange anledninger til å kose seg iløpet av høsten!!
Titti-klæmm!!

Stubbetufsa sa...

Så lurt, gamle vinduer med speil i, ikke sant?

solihjartet sa...

Så koselig du har det! :)