13. sep. 2012

Lun høststemning......

               Bare litt inspirasjon,herfra idag........kom over noen herlige bilder,som er så fine,at de må deles :) Ikke bare er tingene fine,men farvene er jo helt rette......iallefall for meg :) Når jeg ser meg rundt i stuen vår,er det nemlig disse kulørene som regjerer.....
               Jeg skulle egentlig style til høstfest( i onkels garage),på lørdag som kommer,men desverre så blir det ingenting av........så nå må jeg finne på andre unnskyldninger for å flytte om på ting..... Jeg hadde helt klart for meg,hvordan jeg skulle pynte bordene,med rognebær,blåbærlyng.......og gråe tekstiler.....men,men...vi får ta det til neste høst !
              Jeg skulle fylle gamle trekasser med høstfarger,sette noen greiner i gamle flasker,og henge opp lyslenker.......
 Jeg skulle derimot ikke re opp senger.......hihiii......men her var det så mange fine settinger å la seg inspirere av,så jeg måtte bare ta med litt mere bilder :)
   Minner meg veldig om Tine K Home,sine varer,disse her........både farger og sammensetninger av materialer. Og jeg er jo som kjent,fan av hennes vakre saker......så disse traff meg midt i hjertet !
            Sengetepper i  vakre utgaver.......puter og andre "må-bare-ha-ting".......
                                Ikke vondt å se på ?
     Av alle rare nykker man kan ha,så er jeg mest glad i hvitt sengetøy........og helst skal det selvsagt ha tørket i brisen fra havet !!! Og noen solstråler,i tillegg...... :) Likte du noe,så ta deg en tur innom denne :    

                http://www.fashionforme.dk/Pages/dan/NuHomeOnline.aspx?cid=156&cgid=d4725cdc-0d47-4d32-8472-291376862156

                             - Ellers går det enda i møblering,her.......det ene drar det andre med seg,kan man trygt si !! Vi har mer enn nok møbler,til en leilighet på 85 kvadrat...det er opplest og vedtatt.......og den skyldige,sitter vel her....

                         God helg,litt på forskudd :)

1 kommentar:

Gry sa...

Kjempeflott inspirasjon!
Ser for meg hvor fint det kunne blitt med ditt vakre pyntede høstbord!
Var ute og gikk litt i dag, men det var surt,kaldt og jeg ble frossen...hadde ikke kledd meg skikkelig. Håper vi får fint vær i helgen. God helg! Klem :)