11. sep. 2012

Da var den i hus.....

 Da er jakten over,iallefall for en stund ! Etter å ha besøkt alle møbelbutikkene både her i byen,og de litt lenger unna,ble det til slutt finn.no !!!! Vi fant bare ikke den rette,som hadde allt,i noen butikk ! Å kjøpe en sofa til 22000,som vi kansje angret på,gikk vi bort fra....og siden vi flytter om ikke mange månedene,aner vi jo ikke hva som passer inn,der. Så da jaktet jeg litt i det stille,kan du si......jeg og finn,vettu.... :)
                      En kveld fikk jeg øye på denne,det er en av dem vi har sett på,på Møbelringen.......litt brukt,så pakket bort og lagret....hmmmm,skulle jeg vise annonsen til rørleggeren......? Denne var jo sååååååå billig.......ingen krise om vi angrer i ettertid.
                   Joda,denne så da fin ut,lite slitt,- og en grei farge.......selv om vi hadde valgt en lysere,om vi hadde kjøpt ny.
     Så vi sendte både sms,og mail,til selgeren.......som ringte til rørleggeren,neste dag. Så igår morges våknet jeg av en sms......husets herre,lurte på om vi bare skulle gå for kjøpet,om ikke jeg hadde ombestemt meg.....? Neida,sa jeg,- jeg er med jeg !!! Og bra var det,for han hadde allerede sagt ja,til selgeren......luringen !
  Flere ville ha den.......og vi måtte bare kaste oss i bilen,og dra til Ørnes....ti mil en vei,men det er jo ingen distanse,her i Nord Norge... :) Nesten som naboer.....heheheeeee.....ble en fin kveldstur,i nydelig høstvær !!!
                        Så da ble det ommøblering igjen......stakkar pusi,hun er helt forvirret......hun er skeptisk til allt nytt,og enda har hun ikke gått forbi den,for å spise i kjøkkenet ! Hun går ut av vinduet sitt.....og inn verandadøren,til kjøkknenet,for da slipper hun å passere sofaen !!!!! Sær ????? Jaaaaaaa..........
                             Men det går seg vel til.........vi er iallefall veldig fornøyd,med denne billige nødløsningen ! Vi skal bestille nakkestøtter til den,da det var et av ønskene våre,til en ny sofa. Så får vi se,etterhvert........jammen ikke dumt,med denne finn......ikke ofte jeg får tommelen opp,når jeg finner noe,men denne gangen gikk det i grunnen veldig bra :)  Ble en smule trangt da,men det får gå,utemøblene måtte finne veien ut igjen,og dansegulvet er plutselig overfyllt......et vanlig sofabord er det ikke plass til,så et lite hjemmelagd tv-bord,får duge enn så lenge.Ikke så pent da,men er det ikke plass,så er det jo ikke.......

                    Nå skal jeg ut å ordne litt med planter og trær......i en nydelig høstluft,18 varmegrader......ikke til å tro !!!  ;) Ha en fortsatt fin dag ;)

3 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Gratulerer med ny sofa :) Skepsisen til finn er stor her i huset.. Vi har jo nok fra før. ;)

Det med sær pusekatt kjenner jeg litt igjen ja, vår er en meget bestemt gammel dame. Veit hvordan hu skal ha det ja! Mye personlighet i disse dyrene :)

Stubbetufsa sa...

Sofaen var fin, den, men stakkars katt, sier nå jeg! Katter er store personligheter, det er sikkert og visst!
:)

Turid sa...

Gratulerer med ny sofa , har faktisk maken -bare litt andre bein og vi er kjæmpe fornøyd!