3. sep. 2012

Lykkelig av lopper !

                                  Heisann :) Lovte jo å vise dere bildene,fra siste loppis-besøk,som ble en gledelig dag !!! Og nå ser dere hvorfor...ulike håndarbeider,av den tidkrevende sorten,å lage.....!!! Med de minste sting,og presisjon på nålen.....og heklekroken !
            Jeg blir helt salig i blikket,når jeg kommer over sånne funn....
                      Om det er mulig å bli glad av å se på en stabel med lakener,og et pyntehåndkle,ja så blir iallefall jeg det !!! Og når jeg tenker på arbeidet som ligger bak,så bøyer jeg meg i det berømte støvet !!!
                                Ingen så ut til å ha interesse av disse tingene.......helt utrolig ? ! Men veldig bra for meg....................
                         Og en slik søt tørkesnor,måtte jeg bare også ta med........en slik hadde bestemor og bestefar over ovnen i kjøkkenet,og der hang både ullsokker og tjukke votter,til tørk.....husker enda lyden når isklumpene smeltet,og dryppet ned på svartovnen,med et svissssjjjj......! Nå har jeg iallefall snora,verre med ovnen....
 Til slutt fant jeg denne store kurven,og kurvmanien er jo langt fremskreden,så jeg gikk jo ikke forbi.......uten den !! Veldig stor,jeg har tre store potter oppi,med planter...som nå må flyttes inn,da jeg ser at ruskeværet nærmer seg oss,med raske skritt ! For allt dette,betalte jeg som sagt 70 kroner !!
       -  Jaja,høststormer kan jo være koselig det,når man bare har ryddet inn allt løsøre,etter sommeren. Jeg er vel ikke helt der,men uka skal brukes til det.....noe må pottes om,for å klare vinteren i krukker,og noe på pakkes inn i strie.

             Lørdag var vi på sofajakt igjen,ettersom vi plutselig fikk se en brukt variant av den vi egentlig skulle kjøpe...den stod absolutt IKKE til forventningene,så nå er vi like kloke,her.....! Ikke fant vi noen ny,som vi likte,så nå kan vi ane en liten stressfaktor ....ikke verdens undergang akkurat,men,men.... Imens er det bare å male av seg tankene,og lage julevarer.....!! Ha en finfin,ny uke :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk nydeligt...
Jeg elsker gamle overlaken ol.
Flott blogg.
Ha en fin kveld.

solihjartet sa...

Åååå så nydelig handarbeid!!
Du er berre så heldig/flink som fekk tak i dei!!

Ha ei flott veke!! :)