24. okt. 2012

Ja,da var snøen kommet......eller hagl,kansje er det rette ordet. Og med julesysler innomhus,svitsjer man sakte over til julemesse-modus ! Under dagens kaffepause,ramlet jeg innom ellos,som i år,har mye fint,syns jeg !

                                 Mine julegardiner i år,blir disse,sammen med den søte puten ! Nøytrale farger,og ikke utpreget jul......og som derfor kan brukes hele året.
                               Søte lysestaker,og grønn fake-girlander............kommer også,til meg. Enkel og stemningsfull borddekking..............
                                         Herlig miljø........og et vakkert brettbord.


                                Årets blomsteroppsatser,kan jo få plass i disse tøffe kurvene ? Blir ikke akkurat en søt jul,her i gården.......men en av den røffe sorten ! Eller kansje litt blanding ! Det er iallefall slik jeg liker det.............jaja,man har enda noen uker og planlegge på ;)
                   Dagene går med til maling av leke-kister,som jeg har fått bestilling på,og som må bli ferdige,før jeg går løs på mine egne,planlagte julevarer. Kaoset er på plass,tradisjonen tro,i stuen........på spisebordet ! Lerreter,maling,servietter,matpapir,lim,papir,perler,hobbyplater,treplanker.........trenger jeg å si mer........heheeeeee :) Når man legger det utover,kommer ideene som perler på en snor........bare prøv......så kan det raskt bli litt rot,også hos deg :) :)       - Ha en finfin kveld !

2 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint! Likte alt jeg. :) Flott den girlanderen på bordet. Jeg har kjøpt røde og hvite heisgardiner i samme type som du viser i grå eller sort. :)

Grip dagen sa...

Jeg fikk julen rett i trynet dette året.
Vi var på tur i Frankrike. Smale gater og store vinglass. Deretter en tur innom Barcelona med sine 23 grader - og så hjem.
Når jeg kom på jobb så stod det nisser på rekke og rad. Reinsdyr og julekuler, juletrær og glitrende lys.
Det var vanskelig å omstille seg!
Nå har jeg laget min første juleutstilling og årets første julekrans. I morgen skal jeg lage salgsbord med landlige varer, som rust, bjørk, fattigmannssølv og sink. Så nå er jeg igang.
På stuebordet hjemme står de første pepperkaker!
Julehilsen fra Marit