20. nov. 2012

Det begynner å ligne noe.........

                                   Ja,nå drar det seg til,skjønner dere ! Føler meg rimelig asosial,nå for tiden.......og kjenner det skal bli godt å bli ferdig,og komme seg ut av messeboblen ! Er jo like spennende hver gang,vettu,- om det man har laget,slår an.
              Har laget noen lykter,som ikke er for salg......dette var en prøve,og jeg tror det blir,med det ! Gamle syltetøyglass,fikk nytt liv......med mye stæsj,hamptau,stjerner,perler og fake-gran !!

                           Ble et koselig lys i dem,men,men.........de holder nok ikke helt mål,som salgsobjekt !

            Og det,gjør heller ikke fiskeboll-boksene...... !!! Dette har jeg spekulert lenge på og prøve,men aldri blitt noe av ! Vel......det ble noen gloser......og nesten to hull,i låret...!!! Jeg og drill,på glatt underlag..............nei ! Ikke ble det bra til slutt heller,for boksene var faktisk for myke.....og bulkene syns. Jaja,det var jo bare en test,så nå kan jeg stryke det av lista !
  Tror jeg svitsjer tilbake til nissene,jeg.......her står en halvferdig sau,og vil inn.....
  - til en halvferdig gris,en halvferdig nisse...... og en ku uten øyne.....
                       Litt matprat må man jo også ha,så nye utgaver av oppskrift-kortene,er lagd. Så nå er det bare og hive seg i bakingen........til helgen,kansje....! Men det er jo leeeenge til helg.....mye skal gjøres klart,før den tid ! Så det er bare å henge i stroppen.....til man blir støl i kroppen :) Blir mye stillesitting,og kaffekopper.....satser på mere trim,i jula !!!               - Klem -

5 kommentarer:

h.espe sa...

Oi, oi - jeg liker dine mislykkede prosjekter jeg!!! Fiskebollyktene så iallfall veldig fine ut på bildet, og like så de hvite - like a lot!!!

Fortsatt kreativ og flott uke til deg!

Klem fra Hildegunn

Stubbetufsa sa...

Hjertelig artig å se dine "mislykkede" prosjekter!
Jeg skjønner at kreativiteten bobler over hos deg, du er skjønn!
Klem!

Brunt sukker sa...

FLINKE DEG !
HER VAR DET MASSE FINT!
KLEM ELI:)

♥ Helen sa...

Jeg synes alt så fint ut jeg.

Bondekjerringa sa...

Jeg syns også alt så fint ut :) :) Ang. fiskebolleboksene - fyll de med sand og frys de. Så slår du hull med hammer og spiker, og slipper problemer med evt. hull i låret ;)