13. jan. 2013

Fra sommerarkivet..

                    2012,var året temperaturen aldri kom over 12 grader................ikke ofte,iallefall ! Men blomstret,det gjorde det.........................og så får vi bare håpe,at i år,må da sommeren komme for fullt ! Vi har jo tross allt,spart i to år,nå........hehee.....på sol og varme,mener jeg........da må det jo ha bygget seg opp litt,tror du ikke ?
 Idag har vi fått julestemning ute,så dette er nok veeeeldig langt unna,men likevel.......jeg måtte bare dykke litt,i gamle bilder.....og dem er det mange av,ca 6000,for å si det rett ut ! Så jeg har litt og ta av !
                  Noen blir man mer fornøyd med,enn andre.........og gjett,om jeg er spennt på,om disse kommer igjen,i år ! Med barfrost siden begynnelsen av desember ifjor,kan det vel bli tøfft.................og på toppen av allt,tenk om man må begynne nå,og flytte på disse lettvekterne,av noen plantepotter.....................da blir armene lange,da !!! Da ber jeg innstendig om mildvær,en liten periode.................


                         Enda en favoritt............................nydelig :)
                     Og enda en..............................
                      Finnes det noe vakrere.....................?

      Jaja,godt man har tatt mange bilder,for det er utrolig hva man glemmer,når man begynner å komme opp i godt voksen alder !!! Da er det bare å gå til arkivet.......det er nemlig da man skjønner at mye har ramlet ut,på turen......!!


                              Ønsker deg en fin,ny uke !!!

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Det er så utrolig deilig å kunne se tilbake på slike sommerlige og herlige bilder.

Takk for titten! Klem

Heidi sa...

sååå fantastisk flotte bilder fra deg, sukkertøy for øyet :)