11. jan. 2013

Venting er ikke noe for meg....       Man gleder seg til mye....duften av roser.......blomstrende syriner,kansje en fottur over Fløya (dronningruta), vasse i isvann på Bøsanden,fine sommerkvelder,planting og dandering på en ny uteplass ? Jeg bobbler over av ideer.....................for både inne - og uteliv !!! Men hvor hen,jeg skal sette det ut i livet,ja si det.......!!! Håper på et svar,i løpet av helgen !!!! Imens må jeg bare smøre meg med tålmodighet........som jeg er usedvanlig dårlig på !!! Måtte den gå innmari fort........

                  Kos deg iallefall,og ha en fin helg,sammen med dine :)

6 kommentarer:

Brunt sukker sa...

JA LENKTER ETTER VÅR OG HAGEARBEID
JEG OGSÅ
NYDELIGE BILDER DU VISER HER
NYT HELGEN
KLEM ELI:))

Fossestua sa...

Venting ja...huff, dèt er kjedelig. Er det huskjøp på gang? ;)

mocca sa...

Her var det mange kjempe flotte bilder :)

StarQuilt sa...

Så koselig at du er tilbake. Er ofte innom og føler meg litt hjemme når du har bilder fra rundt Bodø. Er fra Sulis/ Fauske, men har bodd sørpå i over 40 år.(Min mor var fra Bodø). Men lengter nordover bare mer og mer jo eldre jeg blir. Så takk for bloggen din. Hilsen Kjerstin.

Lisa sa...

Det var så trist da du ville slutte å blogge,ble glad da jeg tilfeldig stakk innom av gammel vane å så at du fortsetter med blogging,har følt med noen år nå,elsker bildene dine,bor selv på sørlandet og har aldrig vært nordover,det frister når jeg ser bildene dine :)

Blonder og perler sa...

Ser virkelig fram til å få litt jord under neglene igjen;)

Blir spennende¨å høre hvor du skal sette dine planer ut i livet. Lykke til med ventingen.

Klem.