6. feb. 2013

Hjemmelagd !!!!

 
Er det ikke fantastisk,hva man finner på "internettet"...??? Heheeee....igår kom jeg over en kreativ side,som bare må deles !!! Tenk at disse sjarmerende lampene,er hjemmelagde !!!!! Det var forelskelse,ved første blikk (eller KLIKK).... ;)
 
Denne peisomrammingen,er også hjemmelagd.......MEN,det som fanget min interesse,var fargen på veggen ! Den var nydelig,sammen med den hvite rammen.......og det fantastisk fine gulvet !!!! Har du forresten en gammel,ubrukelig vaskemaskin .............?
 
 
Da kan du i såfall,lage deg en bålpanne !!! SÅ LURT !!!!! Makan til kreativitet,altså !!!! Jeg fikk lyst å ta meg en uke i garasjen,med et lass material,ståltråd,masse verktøy,pepsi max,fin musikk,rett i koppen......hahahaaaa....her skal det kreeres,ikke etes !!! Vil du se mer,søk på Man Made !!!
 
MEN DET BESTE AV ALLT.............GO'BUKSA HENGER IKKE LENGER PÅ KNAGGEN !!!!!!! DEN ER PÅ !!!!!!!!!!!!!!! HERREMIIIIIIN for en god følelse !!!! HA EN NYDELIG DAG !!!!

3 kommentarer:

Stein sa...

Kjempeflotte eksempel på at kreativitet og fingerferdighet kan produsere produkter med mer sjel og atmosfære enn dem en finner i butikken! :-D
Ønsker deg en fortsatt riktig fin dag.
Stein

Inspirasjon fra Elin sa...

Helt utrolig hva man kan lage selv, eller omvandle til noe annet enn det det er ment som..
Den fargen på veggen ved peisen er fortreffelig lik den vi sal ha på flisene over benken på kjøkkenet :)

Hos Jorunn sa...

Det er helt utrolig hva man kan lage om fantasien er der, dette her var jo flotte ting. Jeg så på tid for hjem igår og der holdt de på med en hage..der var det en del gjenbruk og mye kreativitet og resultatet ble UTROLIG fint! Gratulerer med go'buksa på plass..hehe...det må føles deilig, ja...håper å komme dit hen jeg også! Ha en flott torsdag og en kjempefin helg! Klem fra Jorunn