20. mar. 2013

Dilla på blikkbokser.............

                    Ja,her i huset samles det på så mye rart,vet dere...denne lysegrønne er en fiskebolleboks ! Nå skulle det egentlig vært påskeliljer oppi den,men så langt er jeg ikke kommet,enda :) Kyllingene er til et heeeelt annet prosjekt,som tar uendelig lang tid........jeg har allerede brukt 4 timer,ute i minusgrader............og det blir sikkert 4 til !
                Og dette er en mini-maisboks............i ny drakt :) Den skal jeg ha bjørkegreiner i,og små egg....................er planen.
                          Noen skilt............................innimellom boksene......
                  Et varsel-skilt........................
                               Rørleggeren lurte på om jeg var skjev i øynene,eller..........om skrifta skulle være sånn........og JA,den skal være sånn !
                                         Er glad i denne lysegrønne farven.............

                                     Ble noen varianter,når jeg først var igang !

                                     Lettere en dette,kan det vel ikke bli,en tom boks,litt maling,og et bilde til pynt !
                                   Det våres.......? Jeg vet nå ikke helt......temperaturen tilsier ikke det,akkurat.........men,men......det må jo komme ;)
                         Er vel mange som er påskeklare,i allefall ! Og været er jo helt topp nå,selv om det er veldig kaldt ! Jeg har enda litt prosjekter å få ferdig,men nå begynner det å gå seg til :)

                                              **************

   Men noe sted å bo,nei det har vi ikke lyktes med,desverre. Det vi fant,som var helt topp,et helt hus,- nesten nede ved havet,har vi ikke fått noe svar på.........så SÅ SERIØSE var dem ! Et svar må man kunne forvente,uansett om det er et nei.......via omveier har vi hørt at det likevel ikke kom til å leies ut. Jeg blir bare så oppgitt over sløve,og VOKSNE folk,som ikke bryr seg om å si ifra....................en mail,eller en sms,- er jo skrevet på sekunder....... Kjenner jeg blir en smule frustrert,er vel derfor jeg drukner meg i påskestæsj,og andre "slippe-å -tenke-prosjekter".................godt det er påskeferie snart !!!  Den akter jeg og bruke til langt hyggeligere ting !!!!     


                    Ønsker deg uansett en fin ettermiddag,med eller uten,tomme blikkbokser :)

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fint du lager. Du er ordentlig produktiv. :) Flotte de blikkboksene du har ordnet så fint. Nydelige motiv og farger du har brukt på dem. Likte også eggene. Fine de med harer på, som er litt blanke. Koselige sammensettinger du har laget her. :)

Jeg er ikke så kreativ med innlegg for tida, har brukket ribben og brystben i ei bilulykke vi har vært i, er ikke så enkelt å finne på noe når man ikke er frisk. Men, det kommer seg etterhvert. :)

Prinsesse Vilikke sa...

Den grønne boksen var helt nydelig! Du har lagd så mye fint! Blir et fint påskepyntet hus på deg!

Så synd med huset! Vi får tro det perfekte huset snart dukker opp!

Klem fra Karen

MODERN COUNTRY sa...

Så kjedelig at dere ikke har funnet dere ett nytt hus. Men ikke gi opp, ha god tålmodighet! Det kan ta lang tid før man finner ett som treffer en midt i hjertet. Spesiellt viktig nå som det er så få boliger på markedet. Vi har leid 1.etg. i dette huset siden 2008, i mellomtiden har vi kanskje sett en håndfull hus som har hatt det lille ekstra. Vi har skjønt at det tar lang tid og finne drømmetomta eller drømmeboligen, så i mellomtiden har vi slått oss til ro vi med at en dag, ja da er det vår tur også... Det er jo et stort kjøp som man helst også kanskje vil skal vare livet ut, så da gjelder det å ikke være for impulsiv heller.... (men dere har kanskje ikke så god tid ??) Hvordan gikk turen sist ?

Ha en fin helg Mona, sånn litt på forskudd ;)

Min stil sa...

Så flotte bokser - det enkle er ofte det beste.

Ønsker deg en super påske.
Klæm Susanne

Hulda sa...

Du kan tro jeg ble overraska i dag da jeg så hva som var i posten! Tusen ♥ takk for alle de skjønne kortene fra deg. Jeg har hengt opp kort både på kjøkkenet og i stua, det ble så fint. Skal ta noen med i lysthuset også. Da jeg åpnet konvolutten og så alle de gammeldagse motivene, ble jeg helt målløs, så overrasket ble jeg, og så nydelig var de. Igjen; tusen takk!