6. mar. 2013

En hyttedrøm........

 Vel,ikke at vi drømmer om hytte i denne prisklassen,men lekker er den !! Når man bor på finn,kommer man over mye og mangt ! Og denne på Gaustadtoppen,er en av gårsdagens funn........til tross for dystre farger,er det mye lys og luft ! Og sjekk lampen......den er min favoritt,for tiden......men den koster jo litt.......fire lapper,rettere sagt !
  En enkel,renskåret peis.....i rå betong ! Eneste jeg ikke likte her,er den mørke oppbevaringsløsningen.......den ble litt vel dominerende,etter min smak. Og litt for svart......men det er min mening :) Og så ville jeg hatt et lunende teppe,på gulvet.......ble litt for kaldt,syns jeg.
 På slike møbler,sitter man ikke lenge,tror jeg......kjenner ryggen sier ifra,ganske raskt,vil jeg tro ! Men noen Tolix'er,derimot.....og et hjemmelagd kryss-bord,da snakker vi komfortabelt måltid :)
  Nesten så man ikke ser kjøkkenet her,siden det ikke er overskap........ble litt nakne vegger ? Noen enkle hyller,kunne kansje gjort seg............................
 Denne vindusveggen var bare helt etter mine øyne......så høyt til fjells,er det vel ikke så farlig med innsyn ! I allefall var dette en vakker hytte........ikke et rosemalt fat å se noe sted ! Og det er i grunnen helt ok !!!
*****************************

                        Lite blogging for tiden,og enda mindre fotografering ! Det frister lite å ta bilder av flytteesker fra gulv til tak.........og et salig rot,som det blir,når man er i flyttemodus. Vi jakter for fullt,men med 37 utleieobjekter i HELE Nordland,der mange er hybler,så sier det seg selv at vi sliter,mer enn vi vil tenke på. Nå har vi til og med sett på små hytter...........da vi er temmelig desperate ! Og vi er ikke de eneste ! Flere er i samme båt,og markedet er bare en tragedie,hva priser angår ! Noen skal ha 13 000 i måneden,for 50 kvadrat....blodsugere er ordet !!!! Er vel unødvendig å si at jeg er passe stresset,for tiden......det hjelper bare så lite. I går lagde jeg plakater,som vi skal henge opp,rundt omkring......der vi tilbyr lettere oppussing,noe vi håper skal hjelpe oss. Med en interiørfreak og en rørlegger,må vi vel ha noe å bidra med !!!!!!!!!!!!!!! Og vi er ikke kresne,det skal jammen meg være dårlig,om vi skal takke nei ! Så da er det bare å vente på telefoner........og håpe at noen har et objekt,som de kansje syns er litt for slitent,til å leie ut,sånn som det er ;) Så slik er ståa.....

                                               - Klem -


3 kommentarer:

Turid sa...

Lykke til i jakta!

Drøm ditt liv,lev din drøm sa...

Lykke til!

Hos Jorunn sa...

Hei Mona og takk for en veldig koselig hilsen! Så slitsomt for dere å ikke finne et sted, jeg krysser fingrene for at det ordner seg snart...de som leier ut burde jo prise seg lykkelige om de fikk dere som leietakere og samtidig fikk pusset litt opp. Har dere prøvd å sette inn en annonse i lokalavisen eller noe sånt..en morsom annonse som må bli lagt merke til? Du er jo flink med ord!!
Krysser fingre for dere, klemmer fra Jorunn