12. mar. 2013

Påske ADHD'n............

 Ja,så lenge holdt DET ! Å holde seg unna egg,og påskeharer,og allt annet som hører påsken til.......! Jeg hadde ikke pakket bort den grove strien,skjønner du.........og dermed bar det til,med saksa.......
                          En påskeharevimpel haddde jeg lagd før,men ikke i strie,bare i papir....... Litt grove,kansje........men det får gå :) Skulle sikkert vært sydd litt sikksakk i kantene her,men dere vet,meg og tålmodighet.......?! Skulle helst vært ferdig igår !!!
                      Så det ble en hel liten hareflokk,hele 7 stykker......noen til en vimpel,og en enkel,som har fått seg påskejobb,på kjøkkenbenken.
                               Først bodde han i stua,men siden pus ligger rett ved,levde den mildt sagt livsfarlig !
                                   Det hjalp lite at stemningen var koselig,med et tent lys........
  Så han flyttet til kjøkkenet.....til et tryggere liv,som vakt............godt gjemt blandt perleblomster og påskeliljer !
 Han skal passe på alle påske-eggene........for de kreeres i høyt tempo ! Vimpelen har ikke kommet opp enda,men det kommer ! Og på bordet ligger mye annet smått og rått.......eggeglass av blikkbokser,har du kansje aldri sett ? Ikke jeg heller........! Og kremmerhus er det visst også plenty av,de må bare fylles med snadder.......så er de klare til å gies bort,som små påskegaver :) Egentlig hadde jeg strengt tatt trengt et "Vår/Påske-marked",for samlingen av hjemmelagd påskepynt begynner å bli 6-7 esker...........blir igrunnen spennende å pakke opp allt,en gang der fremme ! Jeg har jo bare lagd,og pakket det ned........så da sier det seg selv,at jeg har NOK........så nå må jeg prøve å bremse........jeg sa bare B-R-E-M-S-E...............ikke slutte....hihiiii.!!!
                      Bare å begynne å lade opp,med appelsiner og Kvikk Lunch,for nå går det fort mot påskeferie :)

            ***************
    Så nå vet dere hva jeg driver med,for å korte ned på ventetiden,ang. nytt husvære ! Å vente på svar,er jeg så innmari dårlig på.......og jeg tør ikke glede meg for tidlig,for nå har vi sett et objekt,med drømmeutsikt,og nydelig beliggenhet,nesten nede i fjæra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krysser allt jeg har.......................................
                      - Klem -

4 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Far og jeg krysser alt vi eier av armer og ben for dere også.
Håper dere er heldige denne gangen .
Kjempeglad i dere

Inspirasjon fra Elin sa...

Denne påskeharene hadde jeg sansen for, for jeg liker ikke påskepynt i alle muuuulige slags farger og fasonger :)
Det kan fort bli litt mye av det gode, har fortsatt igjen ting fra jeg var med på julemarked, og ting tar plass..

Hulda sa...

Så stilige de påskeharene var. Flott laget i strie. Passet jo kjempefint inn i den rustikke stilen. :) Fine bilda!

Ruths datter sa...

Stilige harepuser. Så koselig innimellom tingene dine. rett og slett så jeg får lyst på en selv.
klemz