27. apr. 2013

Bloggtørke.........

                        Vårløsningen er igang for fullt..................men jeg klarer ikke helt,å nyte denne tiden,slik jeg pleier. Ute gjør jeg klart til flytting,det bør jo se representativt ut her,når nye flytter inn......og akkurat på denne årstiden,er det ikke akkurat grønnt og fint. Allt er guffent,og fullt av støv og skitt............ jeg har jo en hel del planter og trær,også,som skal følge med,så det er nok å ta tak i.


  Men lite blogging......og lite inspirasjon på denne fronten,for tiden. Håper på bedre tider,etterhvert :) Vi blir jo en smule oppgitte,over diverse utleie-objekter,-og deres eiere,desverre. Men det visste vi jo,før jakten startet........så vi visste jo hva vi hadde i vente.........utrolig hvor mye krefter man må bruke,på sånne ting........så akkurat nå er vi litt motløse. Når boligmangelen er så stor,som her i Bodø,får man bare lyst å flytte......og når alle sier at vi må bygge selv,ja da blir det litt for lettvindt........for hus skal gjerne betales !!! Og de prisene som er her nå,er ikke for hvem som helst.............så det kan vi bare glemme. Hadde vi kunnet,så hadde vi selvsagt gjort det,for lenge siden. Nei,vi får nok bare lete videre,og håpe at det ordner seg............. Det blir nok fortsatt litt stille her inne.


                            ♥   ha en fortsatt fin lørdag  ♥2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Krysser fingre for at dere finner et sted snart. Skjønner godt dere er lei! Blogglysten kommer nok etterhvert som ting går seg til:) Ha en fin søndag!
Klem fra Jorunn

Inspirasjon fra Elin sa...

Å finne sted og bo er strevsomt, neste uansett hvor man befinner seg i landet. Det er kjedelig og strevsomt for den som står oppi det.
Jeg ser saken fra andre siden, har kjøpt hus og har prøvd å leie ut kjellerleiligheten i lange tider, noen på visning men mange er kravstore, særlig yngre, gjerne som kommer fra barnevern/NAV (ingenting galt i det) men folk tror de kommer på visning til villaer, og skal nærmest leve som kongen... Ble litt oppgitt en periode. Hehe

Lykke til i jakten håper dere finner dere noe som kan passe :)