6. apr. 2013

Endelig kom godværet til Bodø :)

                  Og så deilig som det var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idag var det jeg,som fikk velge "reisemål",og da ble det Mjelle ! Se hele Lofotveggen....ligger badet i sol ! Ikke mye vårstemning,enda.....men jammen tiner snøen raskt....heldigvis :) Gid vi eide det okergule Nordlandshuset,til høyre,der nede...... ET NYDELIG STED !!

      For og få dette vakre utsynet,måtte jeg slite meg opp til toppen.....ikke langt å gå,og en liten tass,med fire bein,har nok lusket seg opp,i nattens mulm og mørke...........kansje han ville se Lofoten,by night :) Eller spise en liten musestek til kvelds.............spor tydet på det... Her syns jeg det ligner på harespor,men litt lenger oppe,så jeg tydelige poter........litt rart !
Godt å slite litt,igjennom løssnø.....det satte fart på pusten,gitt !!!  - man er ikke 20,lenger :) Og ja,jeg valgte samme løypen,som Mikkel,eller harepus, hadde tråkket til meg :)
                                      Ny tur imorgen !  Håper dere har en like fin helg !!!
                                                ♥ Masse klemmer ♥

5 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Det er nydelig på Mjelle, sommer som vinter. Jeg ser Lofotveggen gjennom stuevinduene fra den andre siden, og mye nærmere. Å ja, solen er i Bø også! Deilig dag i dag! Vi får håpe på en like fin søndag! Ha det fint! Have fun!

Mariann sa...

Ååå fekk akutt Bodø lengsel... Nyt dagen!!!

Gry sa...

Ja, det har virkelig vært ei vakker helg! Bare det kunne vare, og snøen smeltet og vi fikk vår!! :) Ønsker deg ei fin uke! Klem :)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Norge på sitt beste,- ikke rart vi er så glade i dette vakre landet vårt:)Her i Asker har nesten all snøen smeltet nå, men det er enda bikkjekaldt! Våren er treg i år synes jeg, men den som venter på noe godt...

Ha en fin torsdag!

Grip dagen sa...

"Ingen vet hvor haren hopper..."
Er det ikke en sang som sier noe slikt?
Fint at det våres så du kan rusle rundt i dyretråkk og gå på tur.
Stakkars for et vær dere har hatt den siste tiden... huff.
Husbonden og jeg har faktisk også et tråkk i heia som vi bruker. Et rådyrtråkk! Der går vi tur når vi er sammen. Jeg går der aldri alene, det er opp og ned bratte skrenter i ulendt terreng. Ikke mitt favoritt labbe-mål. Jeg liker å gå på mosegrodde stier eller på kjerreveier. Helst et sted jeg kan plukke med litt rusk og rask!
I morgen skal vi til sjøen! Ikke umulig at litt drivved finnes i sekken på hjemveien da...
Vårlig hilsen og god-helg-klem fra Marit