4. mar. 2014

En ved-bod,i stua....?????

              Jada,må man,- så må man !!!! Vi har ingen bod,eller uteplass til å lagre veden,så et slikt stativ har lenge ligget på tegnebordet mitt !! Endelig står det i stua,fyllt til randen.........
 Ikke akkurat så veldig avansert,men vanskelig nok for blondina...... ;) Neida....det vanskeligste var nok å få veden til å ligge stille.......så selv om stativet har hjul,bør jeg nok ikke kjøre stua rundt,har jeg en følelse av .....
                Men det gjør absolutt nytte for seg,og jeg slipper å fly ut,for å hente en og en sekk.......for jammen blir det mye rusk rundt omkring,når man fyrer med ved.....og man skal igjennom hele leiligheten,før man kommer til peisen !!!
                     Så jeg ble fornøyd,jeg !!!!! Ikke  noe en snekker hadde godkjent,sikkert....men det blåser jeg i ;)  Lurte først på og male den svart,men siden her er så mørkt (solen kommer ikke inn på "stuesiden",før det er kveld....så den fikk bli hvit !!!! Hadde vi fått lov,hadde nok hele leiligheten blitt hvit,for her er det rimelig høy furu-faktor.......tak,vegger(kun en er hvit),og gulv er furugult........ikke pent,og ikke praktisk !!!!!! Så jeg forandrer stadig på det jeg kan....uten maling.....

En "ligge og se tv-krok",er det blitt,siden jeg var i bloggemodus,i fjor......et aldri så lite stilskifte har også oppstått !! Og det passer visst rørleggeren som fot i hose :) Pusi lå så fint på pleddet sitt,til høyre på bildet...men jammen ble hun snurt,og hoppet ned......jaja,mulig hun ikke følte seg bloggbar :) Dette er godplassen hennes...en av tre,hun flytter seg nemlig bare etter hvor sosial hun vil være !!
 
 Ønsker deg en finfin tirsdag !!!
Her blir det litt kalas,da mamma og pappa har bryllupsdag idag :) Kaken står klar !!!!!

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Så fint at du er tilbake her inne. Synes din løsning ang. oppbevaring av ved var genial. Dette stativet ble en interiørmessig høydare.

Mor ingjerd sa...

Du må hilse mamma og pappa og gratulere med bryllupsdag
Kos dere masse.Tankene er hos dere,glad i dere

Grip dagen sa...

Det er blondinen som vet å ta sagen i egne hender! Flott! Vi har en stor vedbod. Der hender det rett som det er at mus holder fest. De vil jeg helst ikke bære med meg inn i stua.
Jeg fikk en kommentar på Jula idag. En godt voksen mann mente at det ikke var en plass for damer å handle! Jeg talte til ti inni meg og svarte "Jenter KAN!" Jeg HADDE lyst å si at den stikksaga han stod med i hånda, til kr 199,- ikke var særlig mandig... Mi sag er MYE kraftigere...!
Nei den dama som ikke har orden i verktøykassa, er det ikke noe råd med!
Klem Marit

Hos Jorunn sa...

Så hyggelig å lese innlegg hos deg igjen! Jeg likte veldig godt stilskiftet ditt og løsningen du lagde for å oppbevare veden var kjempesmart og fin!! Så flink du er!!! Hvis du får problemer med at veden faller ut på sidene så kan du bruke hønsenetting:)

Ha en flott helg!
Klem fra Jorunn

Turid sa...

En vedstabel kan være dekorativ -særlig din som du har "ramma" inn -kjempefin og praktisk. Trivelig å se dæ igjen i bloggmodus - har ikke sjøl heller vært så ivrig , men vil ikke gi slipp på bloggen - trivelig med alle en har fått kontakt med. Kos deg med vårfølelsen.

www.77yum.com sa...

免費0204視訊交友首頁
全球華人視訊網
影音視訊美女
免費視訊交友聊天室
情色男女視訊影音網
免費視訊聊天
視訊下載聊天
夫妻做愛a片直播
華人影音視訊聊天