2. mar. 2014

 For noen herlige dager vi har !!!!! Først hadde vi en fin sommer,så en eventyrlig høst.........og nå denne "vinteren",som ikke kan kalles vinter..........vårfeelingen har forlengst inntatt oss !!! Når jeg går mine vanlige "trimturer",nå....så klipper folk hekken,plukker søppel,- og raker i hagene.....................det er jo en fryd !!!!! Solbærtreet mitt,og kaprifolen,står med store grønne blad........så snøen er ikke velkommen,om den nå skulle innfinne seg her.........men det kan nok godt hende,at den gjør nettopp det........det får vi ta med oss,om så skulle skje :) Jeg nyter å åpne verandadøren,og høre tjelden skrike nede i fjæra........det er den fineste vårlyden jeg vet om !!!!!   Ønsker dere alle,en fin fastelavn-søndag :) Lov å kose seg idag,jeg har bollene klare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

3 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Merkeleg vinter ja!

Ha flott Fatelavnssøndag @-}--

STEINKJERRINGA sa...

Deiligste "vinteren" i manns minne. Hos meg blomstrer snøklokkene, krokusen er på tur opp og det er gåsunger på trærne. Snøskufla står utenfor trappa til skrekk og advarsel. Vi tør ikke å sette den inn! Jeg har gått runden min i lette joggesko i dag. Herlig fastelavnssøndag!

Grip dagen sa...

Jeg er nok litt opptatt av detaljer. For nå kjenner jeg at jeg lurer fryktelig på hvordan en tjeld høres ut...?! Må sjekke fugleboka mi.
Som liten var det vipa som ga meg vårfølelsen. Blir den dag i dag helt salig når jer er på Jæren og hører den lyden.
Her vi bor nå er det svarttrosten som synger så nyyyyydelig nå om dagen. Hver kveld før det blir mørkt er den kjempeivrig. Så herlig!
Her har vi puslet mye i hagen i det siste. Jeg er helt i vår-modus!
Nå venter kakao, boller og strikketøyet.
Ha det fint!!!
Marit