13. apr. 2012

En glassveranda-drøm.........

Bare innom,for å ønske dere alle,en god helg :) Har satt sammen noen Ikea-ting,som frister veldig.........og tenk den som hadde hatt en glassveranda å innrede,nå når dagene forhåpentligvis blir litt varmere....


Har mer og mer,fått sansen for svarte detaljer.......det syns nok :) I en glassveranda med gamle,smårutede vinduer,tror jeg dette kunne blitt riktig så koselig...og selvsagt måtte man hatt masse levende blomster,rundt om ! Jaja,meg i et nøtteskall,drømme,drømme.........nå skal jeg i bestefars fjøs,å hente meg noen gamle treplanker,har stadig et prosjekt på gang !!! Før idag,var jeg i skogen og hentet masse seljegreiner,som skal bli klatrestøtte til diverse planter,på verandaen !!! Kos deg masse da,og nyt helgen,håper du får masse vårsol i fjeset :) :)

2 kommentarer:

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Å jeg er med på den drømmen der altså...likte veldig godt den kurvkista jeg da:))Viktig å drømme litt....Ønsker deg en god og kreativ helg!!

Klem Vibeke

VillaVårfrubakken sa...

Hørtes ut som en fantastisk flott drøm. Jeg lengter virkelig til en tur i skogen.....uten snø. Ha fine dager....og klem fra meg....og lykke til med prosjektene da.