12. apr. 2007

Fornemmelse av vår......

Endelig er verandaen vår tørr,og ikke hvit ! Priklingen er igang ,selv om det skjer på kjøkkenbordet....! Kan jo ikke la stakkar'ne fryse ihjel,nå som de skal starte sitt nye liv alene i en potte :) Idag har jeg vært på shopping-runde med Monopol-pengeboka mi.....he,he.........var først innom Tinde,og kjøpte dette huset
så gikk turen til Isabella Smith,der fant jeg denne fine lykta til uteplassen

og noen kurver,noen til utebruk,og noen inne !


kunne ikke gå fra disse heller,nydelige som de er !To sånne trekasser til de lyserosa geraniumene mine,
og de trenger jo vann iblant.......er sikker på at vannet "smaker" bedre i denne,enn i en knallgrønn av plast !!

Og hageredskapene skal få ligge og hvile seg i denne,


og orden i sy-sakene,blir det med dette opphenget !
Fuglene i Bodø kjenner til vind og vær,så litt lunt og godt kunne de hatt det inni her..........og sommergave til meg selv,-ja det ble denne her !!!!! Har en plan for litt makeover av verandaen vår,og denne kunne absolutt fått sin plass her ! Ser at MAXBO har kampanje imorgen,billige levegger,og JA,det trengs i Bodø....skulle vel strengt tatt vært gratis,her i strøket...! Men vi trives kjempegodt her vi bor,og igår kom to nabojenter med pakke til oss ! Uten at noen av oss hadde bursdag ?? Nei,de hadde vært på bytur og tenkt at siden vi var så snille,skulle de jammen kjøpe en gave til oss ??!! Hæ....? Joda,5 stearinlys,pent innpakket i sølvpapir,fikk vi !!! Kjempefint gjort av dem,må jeg si :) Ha en fin ettermiddag,alle som kommer innom !

16 kommentarer:

Norah sa...

Hei i Bodø
Så flotte ting du har "kjøpt" i dag..hihi...

Jeg har hatt et hus som er temmelig likt det der på Tinde. Jeg irriterte meg daglig over lave knevegger i loftet. Fikk ikke plass til skap og kommoder og sengene måtte stå litt ut fra veggene...men romantisk..ja det var det.. Og den store trekassen med håndtak har jeg. Den er bare super..

Ellers lengter jeg like mye etter våren som alle dere andre. Her er det sørpe og is fortsatt, men heldigvis bor vi så nært sjøen at det tiner nok fort, bare sola får litt bedre tid på seg.

Ha en flott torsdag du og...

HildeS. sa...

Hei hei.
Det var masse flott du "shoppa" i dag, hehe,men det er ein grei måte å stille litt av handle abstinensane på...
Ha ein fin fin ettermiddag:)

Mor og far Lierskogen sa...

Hallo kjære Mona.
Godt å se at du er i farta med forberedelse av sommerens prakt på hverandaen deres.Far har satt på varmen i drivhuset i dag ,så nå har spirene fått bedre levekår.
Det er litt av dagen høydepunkt å være innom bloggen din .Går gjerne litt tilbake også for å mimre litt. Av alle bilder og kommentarer burde det bli en bok . Det er fantastisk hva du sier i ord og bilder.Varme tanker til dere

Lantlig charm sa...

Hej kul att du gillar min blogg, du är välkommen att kika in när du vill=) Vill så gärna åka till danmark i sommar och kolla i alla era fina inrednings butiker. Ligger det många sådana i köpenhamn? det är så dyrt att åka till köpenhamn och vart skall man bo om man vill bo billigt? har du tipps om billigt vandrarhem i köpenhamn? känner igen dina grejer på bildern jag har en del av dem i butiken. Jag har de flesta av mina leverantörer från danmark kram kram

Kathrin sa...

Elsker huset du har kjøpt deg!!! Har de ikke litt koselige hus til salgs på Nordsia??? Litt forblåst, men der finner man definitivt idyllen! Evt utover fra Tverlandet mot Saltstraumen. Litt størrelse på tomtene på de gamle husene..... Det er sikkert deilig.

mona sa...

Norah : Ja,ikke sant ! Hadde det bare vært "på ordentlig" !! Enig med deg ang. knevegger,praktiske er de ikke !

Hildes :Ja,dette er billig-løsningen på shopping !! Men morsomt.......

Mor og Far : Neimen der var dere igjen,koselig !! Håper ikke du mor fryser,nå som far har prioritert varmen til drivhuset.....?? Takk for fine ord,glad i dere :)

Lantlig charm : Hei ! Lurer litt på om du tar feil av meg og en annen......? Skulle gjerne vært der på shopping jeg også,siden jeg bor i Norge :)

Kathrin : Hei :) Joda,vi har sett på noen på Nordsia,det er utvilsomt drømmeplassen !! Mange fine rundt Saltstraumen også,tiden vil vise......vi er visst litt kresne begge to ! Utsikt,kveldsol,-ja for det er et MUST,når man bor her nord....nært havet må det også være,nå bor vi vel ca 100 meter fra fjæra,og det er supert !! Vær og vind merker vi godt,men den prisen betaler vi gjerne...kos deg :)

Hemma på landet sa...

Vilka otroligt fina saker. Underbara bilder. Kram Stina

Lille Trille sa...

Hi , hi ser at vi har vært å shoppa samme hus :-)
Men så var det jo riktig så idyllisk også. Masse fint til hagen har du også funnet , kunne trengt litt på den fronten...foreløpig er hagen vår en stor plen med to små trær. Håper å få litt mer innhold i løpet av vår og sommer.Ha en fin helg !
Klem fra Lille Trille

Hemma på landet sa...

Tack, vännen!
Nej, jag bor i ett ganska tråkigt hus. Skulle helst vilja ha ett annat.
Men vi får väl se. Vi bor i makens föräldrahem. Kram Stina

kreoline sa...

Kjekt å høre at du kan se rette fargen på terassen. Ellers kunne jeg tenke meg alle tingene på ønskelisten din, spesielt det bordet nederst, kjempeflott. Ha en fin helg, kos deg.

rebecka. sa...

Underbart! Så vackra saker! Jag drömmer mig bort till mitt drömhus som jag hoppas få någon gång i tiden..

Trude sa...

Endelig kan jeg legge igjen en kommentar på bloggen din!!Flott side, med masse fine bilder og koselige tekster.Du har noe på gang hele tiden.Stikker innom til stadighet. Ha en god helg.

Hulda sa...

Så artig innlegg! Koselige og fine ting du har "kjøpt" deg i dag. :) Likte godt de kurvene jeg også. :) Ha ei trivelig helg, du i Bodø!

Hemma på landet sa...

En stor kram till dig. / Stina

Pulsatilla sa...

Her var det shoppet mye bra, ser jeg! Godt med slike virtuelle shoppingturer, det holder den ordentlige shoppingen litt i sjakk. Jeg har bare etterhvert lært meg å ALDRI ha kredittkortet liggende lett tilgjengelig på slike handleturer - trenger den turen ut i gangen for å finne lommeboka for å få tenkt meg om før jeg klikker "bestill"... ;-)

... skal du shoppe drivhus også, så er det Janssens som gjelder - fra Grønt Fokus. (mitt kom forøvrig på i underkant av 25 000)

HeiGrim sa...

Greit å handle slik, billig og lettvint....Prøver sjøl å rote fram ting og tang fra arkivet, det er endel der gitt som er godt brukanes. Tar fram og setter bort..... og sånn går det med noen års mellomrom (tror jammen jeg begynner å bli gammel gitt!) Ha en trivelig søndag!!