29. jun. 2007

Helg igjen,da gitt.......

Joda,jeg er her........men det er lite blogging for tiden,nå er alle malings-prosjekter i boks,så da kan jeg jo komme innom dere,kjenner abstinensen gjør seg gjeldende snart..... :) Rart hvor avhengig man blir.......hvordan skal det gå i ferien ??? Det gjenstår og se....... Et lite stemningsbilde fra stua vår,måtte lage et nytt stilleben...
Kan desverre ikke si at dette er hjemme hos oss.....men fint er det iallefall ! Tenk og kunne sitte nede ved havet og kose seg med reker,jeg hadde ikke nektet.......

Så litt ekte nordnorsk byggeskikk.......fint med klær til tørk innimellom gamle hus....................


Synes dette var så fint,så dere må bare få se.....Ååååå,så koselig å ha en sånn inngang !!
Alle små prinsesser må jo ha et eget gullspeil.....med en engel på........disse er fra IKEA,og jeg har malt maaaaaaange !!!

Lagde også sånne krakker,solgte alle som julegaver...og de forsvant som dugg for solen,så det er vel bare å forberede seg på nye.......pleier å begynne med julemalingen etter sommeren......men det er heldigvis en god stund til...........eller...?
Så får dere bare ha en god helg,alle sammen ! Nå er det natta,fem over halv fire.....yes,jeg er natteravn......og er det mye tull og rot i innlegget,ja - så skylder jeg på at jeg er i LAKK-RUS..........men nå skal jeg sove,og ikke tenke bestillinger for første gang på leeeenge !! Dere får kose dere,her er det grått og yr i luften,håper det er bedre hos dere :)17 kommentarer:

Lottemor sa...

Så flotte stemningsbilder det var her da. Ha en riktig god helg ja...

Interiørhuset sa...

wow så vakkert det stillebenet var=) Likte også dine ting som du har malt=)Nydelige bilder=)

Jeg må ha meg en tur til innom kjerringøy ja....

moderncountry sa...

Nydelig stilleben!
Ser du er litt kreativ også,krakkene med maleriene var jo bare såååå søte :)
Ja,vi er vel alle travle nå i sommermånedene. Selv er jeg på ferie i Norge og har massevis med planer hver dag. I dag har jeg en avslappningsdag etter stor fest i går. (lagt ut noen bilder)
Du får nyte dagene da mens du har dem, før man vet ordet er det høst igjen vettu..
KLem fra Aina ;)

Kreoline sa...

Så nydelige bilder, skulle så gjerne vært på en ferietur oppover i landet, det ser ut til å være vakkert. Skal si du er flink å lage ting, nydelige krakker og speil, så er du så flink til å male. Ha en fin uke, klem fra meg.

Ida sa...

Håper at helgen din ble fin.
Skjønne englemotiver du har malt.
Skjønner at pågangen er stor.
Stemningsbildene er flotte.
Ønsker deg ei fin fin uke. :)

EVA AGNES sa...

Härligt med ferier på sådana platser. Så duktig du har varit med att måla. Jättesöta.
Kramar Eva Agnes

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Mia sa...

Vakre bilder av nordnorske hus. Herlige var de, alle sammen. Koselig bilde fra stuen din også. Og så de flotte krakkene og speilet da... Så morsomt.

Turid sa...

Kjempe artig å besøke bloggen din ,likte godt bildet med klæsnoran, så typisk. Krakkan dine var supre, forstår godt at du har avsetning på dem. Du er flink , stå på! Sommer hilsen fra Turid.

Thea sa...

Den krakken og det speilet ble kjempeflotte!!! kunne tenkt meg å bestillt sånne selv jeg... Har to sånne speil liggende som jeg har vurdert å male noe på, men finner har ikke funnet motivet enda.. Ble ihvertfall VELDIG inspirert nå. Hadde vært supre gaver til niesene mine:) Blir spennende å se om det kommer flere etter sommeren fra deg:) Thea:)

Hulda sa...

Så fine de krakkene dine var da. :) søte motiver. Nå har vi pakka, jeg har skrevet ut mailen fra deg. :) i morgen reiser vi sørover. :)

Rövarmam sa...

Vad många fina bilder du visar!
Vackra hus och landskap och mysiga gamla saker!
Hit kommer jag gärna flere gånger!
Ha en bra dag!

Eva sa...

Morsomt: Det ene stemningebildet(360¤) er fra bygården broren min og ei vennine av meg har bodd i :)

Beathe sa...

nydelige bilder du har tatt, har aldri vært lenger nord enn Ålesund, men kunne virkelig tenkt meg å reist nordover på ferie en gang, vakkert rett og slett!
Du er utrolig flink til å male da, skjønner godt at du får mange bestillinger;)
Ha en deilig uke!

Mita`s hjørne sa...

Så nydelige hus, virkelig sommer...

Ha en flott sommerkveld...

GAWO sa...

Fant veien til deg via Ida sin blogg. Her hos deg var det mye fint og jeg likte krakkene dine sååååå godt. Og bildene dine fra Kjerringøy fristet til å ta en tur.

JULIE K sa...

Å så fine hus du viser. Kom rett i drømme modus jeg nå : )
Nydelige krakker også, de var virkelig søte : )