2. aug. 2007

Hei !!!!!

Så var man tilbake til hverdagen igjen,etter en hel måned på farta ! Vi tok turen til Lierskogen,via Sverige,og det var jammen riktig reiserute for meg.......bare se.......
Sånne skilt lyste mot oss hele veien,nemlig........


Bak disken her inne satt det en gammel godslig mann,liten og med verdens beste smil....................

Han eide visst dette også,og her inne brukte jeg laaaaaang tid....fant mye jeg likte,tok med meg noe......og tenkte at dette ble vel litt dyrt...og da jeg spent la det på disken,smilte mannen og sa : tja,-40 kronor..........!! Hæ ?? Men han var fornøyd,og det var jammen jeg også,han vinket til oss fra trappen,da vi dro .........Vel fremme hos mor og far på Lierskogen,fortalte de at vi skulle på marked i gamlebyen i Fredrikstad.......og da fikk jeg jo stjerner i øynene med en gang.....

Og det med god grunn....her var det mange fristelser,jeg ville ha nesten allt med hjem....men jeg eier tross allt en Golf,ikke en semi-trailer......men noe ble det da,og det får dere se etterhvert. På hjemturen var bilen FULL,tror ikke det hadde blitt plass til et flatbrød,engang......hehe.......jeg var jo tross allt innom IKEA,og det er altfor lenge siden sist !! Så da blir det sånn,og jeg angrer ikke det grann........men jeg kan nok med hånda på hjertet si at jeg aldri har shoppet så mye på en ferietur før !!!! Nå setter jeg tingene på plass,så får dere se........kos dere så lenge,nå må jeg se litt på hva dere har bedrevet siden sist :)
5 kommentarer:

Tussilago sa...

Vet du...jeg hadde fått nesten panikk, iallefall ikke greid å bestemme emg for noe som helst å kjøpe...dersom jeg hadde havnet på mange slike loppiser og bruktmarkeder;)
Mye flott å se på i bloggen din...
og jeg blir imponert over denne malingen din;))
Du har ingen ide til hvordan jeg kan dekorere vår nye postkasse? Navnet på eiendommen er noe med mikkel (rev), så da kunne kanskje det være en ide? Tar gjerne imot ideer fra deg.

Hulda sa...

Oi, oi!! Du har virkelig vært på mange fine loppissteder! Fantastisk mye fint å se sikkert. Det er jo SÅ artig å finne slike skilt langs veien når man kjører. Vi bruker også å stoppe ved alle. :) Fint du er tilbake!

Ida sa...

En vellykket tur og ferie, kan jeg se. :)
For noen sjarmerende og herlige steder.
Kos deg med plasseringen av alle de nye skattene og funnene dine.
God helg til deg. :)

Jorunn sa...

Åh, så gøy du må ha hatt det på ferietur Mona!!
Jeg får lyst til å hoppe inn i bildene dine og ta med meg ting og tang. Gleder meg til å se bilder av alle skattene dine!!

Hemma på landet sa...

Underbara bilder.
Jag bor i samma by som det femte huset uppifrån. Tittade på det igår. Puss