3. aug. 2007

Sveriges største..........

På vår tur igjennom Sverige kjørte vi som sagt forbi mange loppis-skilt,ikke med godt hjerte,må jeg si.......men da dette dukket opp i et veikryss i BRUNFLO,klarte ikke min samboer og kjøre forbi !!! Og heldigvis for det......skulle vi stoppe på et,på tur sørover,måtte det bli her ! Vel,i første etage brukte jeg ca 3 timer.......og da kom R (samboen) og sa at jeg hadde alle godbitene igjen,de var nemlig i kjelleren......å hvilken lykke........!!!! Så da gikk det en time til,gitt........masse nydelige ting,og ikke var det dyrt heller,+ at absolutt allt var priset !Jeg som elsker gamle store skap,skulle absolutt ikke kjørt Golf........her var det mange ! Et eldorado,ta dere en tur dit,kan anbefales på det sterkeste !! Ligger i krysset der E 14 møter vei 45,og er umulig å ikke se.......og åpent 7 dager i uken,fra 09.00 og til 19.00,nå på sommeren.
Vel hjemme igjen i godværet,var det bare å vaske litt klær,og pakke på nytt ! Nå dro vi til Steigen,og som vanlig måtte jeg kjøre en tur rundt Engeløya,med fotoapparatet.....

Nydelige blå-toner på fjellene ?


Ettersom jeg skulle ha salgsutstilling den 28.juli,måtte jeg jo ha med litt ting og tang,deriblandt denne rekveden.Og denne malte jeg på oppdrag,skulle være en bryllupsgave,må si jeg var skeptisk........og spent på om den ville falle i smak...! Det gjorde den heldigvis......brudeparet kom på utstillingen min,gav meg masse ros,og kjøpte et maleri !!!
Og til slutt et stemningsbilde fra utstillingen,sol og nesten for varmt...denne sommeren har bare vært helt fantastisk !!! Solgte masse,og fikk flere bestillinger,så det er bare å hive seg rundt med penslene igjen.......er allerede igang,men siden været er så nydelig,blir det en fisketur i Saltstraumen, ikveld ! God helg,alle sammen :)

9 kommentarer:

Interiørhuset sa...

Hei og velkommen tilbake!
åh...så heldig du er.Skulle gjerne ha vært der jeg også..så masse fint! Gleder meg til å se dine funn.Nydelige bilder som alltid

Lantlivs Anna sa...

Men vad roligt att ni stannade i Brunflo! Jag kommer från början från Östersund och stannar alltid i Brunflo när jag ska åka hem och hälsa på familjen varje sommar

Norah sa...

Førr et talent du e!!! Æ e imponert!! Artig at responsen e god også.

Skikkelig artig med de skiltan langs veien? Ikkje i det hele tatt når man kjører Golf nei...hihihi

Hadde det ikkje vært artig å ha en stoooor varebil, 2 sterke mannfolk, ei proppfull pængbok på 1 mnd reise gjennom Sverige...!!!

Vi kan jo drømme...
God helg og god klæm

EVA AGNES sa...

Läckert! säger jag bara. Så härliga målningar du gör.
Lycka till med försäljningen.
Kramar Eva Agnes

karu sa...

så utrolig flink du er til å male. skulle gjærne vært å besøkt deg.

Ida sa...

Å kjære vene. For noen fine bilder osv. som du har malt! :)
Hele utstillingen er ett herlig blikkfang. I mange nydelige blåtoner og farger.
Skiltet av rekved med krabber, skjell og reker er veldig flott!
Skjønner veldig godt at brudeparet ble fornøyd med gaven sin også! :)
Nydelige bilder fra Steigen.
Kos deg videre med pensel og palett.. ;)

HeiGrim sa...

Tror du har hatt en flott ferie.....!! Nydelige ting du lager! Ha en trivelig søndag!

Emmeline sa...

Så kjekk ferie du har hatt, skulle gjerne vært på loppis jeg også. Du er jo kjempeflink til å male så det er bra at du har fått solgt tingene dine. Håper du får en god helg!!

mona sa...

Tonje : Tusen takk for det !! Ja,du kan tro jeg storkoste meg,og var jeg glad i Sverige fra før,ble det ikke mindre nå,nei.....! Nå har jeg fått de fleste funnene på plass,og ser på dem og koser meg hver dag !! Artig at du liker bildene :) Ha en fin uke :)

Lantlivs anna :Ja,Brunflo var plassen for meg......hihi......skjønner godt at du må stoppe der !! Så uendelig mye fint.......dit SKAL jeg flere ganger,tro meg...!! Kos deg videre :)

Norah : Takk for fine ord :) Hihi...ser ut som du og jeg kunne fått en givende Sverige-tur,sammen !! I en semi-trailer....ser du det for deg,eller ???? Blir med,jeg !!! Ha en fin uke :)

Eva Agnes : Takk for det :)

Karu : Takk til deg også,så koselig det hørtes ut !!!

Ida :Her var det mye ros å få,tusen takk til deg :)

Heigrim : Ja,ferien har vært helt super,fra begynnelse til slutt !! Og tusen takk for rosen,artig at du liker mine ting. Ha en fin uke :)

Emmeline : Bra ferie,ja.....kunne nesten bodd på loppiser,jeg.....og da er jo Sverige som skapt for meg !!! Blir vel litt trangt her etterhvert,men da får jeg vel rigge opp et partytelt med LOPPIS-skilt,i hagen.....hihi..! Takk for rosen,koselig at du liker det jeg maler :)