5. aug. 2007

Nok en go`værs-helg er over.....

Ja,denne sommeren er bare helt fantastisk.......og jeg må pine dere med litt flere naturbilder.......
nordlandsnetter er vakre................................................

Her i Vassdalen tilbringer vi gjerne litt tid med fiskestanga.......helt stille,bare en og annen ku-bjelle hører vi........


Også her,ved festningsanlegget Batterie Dietl,i Bø,på Engeløya - kan man sitte og se utover leia,en hel natt.........jeg blir aldri lei......
Denne helgen har vi rukket over mye,vært ute og spist,vært på fisketur i Saltstraumen med noen venner,nydelig tur - null fisk...........hihi...! Men en liten mink holdt oss med selskap hele tiden,han hentet sikkert 20 fiskehoder,og det ene tok han nesten rett fra hånda mi !! Skal si han visste om fiskeplassene,og hvor han kunne finne mat,ja......måtte jo få et helt lager til slutt,så flittig som han var,den lille tassen :) Og da vi kjørte hjem,traff vi på 9 elger.......så turen ble fin den,selv uten napp............! Idag har vi hatt pappa som middagsgjest,og fulgt ham til flyplassen,så det har vært rolig.........og nå litt blogging,og så litt maling.........til utpå morrakvisten.....kjenner jeg meg selv rett....hehe.......... Håper dere har hatt en fin helg dere også !!!8 kommentarer:

Hjerterommet sa...

For noen flotte bilder du har tatt!
Du får ha en forsatt fin kveld..

Interiørhuset sa...

så koslig helg dere har hatt.det er noe helt spesielt å kunne sitte ute i naturen med en fiskestang og bare høre på stillheten.
Du piner i hvertfall ikke meg,for jeg elsker slike vakre bilder.

Uppe på vinden sa...

Tack för titten hos mig! Det kommer mera inlägg snart!
Vilka fina bilder du visar, wow vilken natur!!! Vi ses igen! Kram Sara

Hulda sa...

Virkelig nydelige naturbilder du har tatt. Helt sånn at jeg kan føle at jeg er tilstede der. Vi her nord er jo bare så heldige med været. :)

mona sa...

Hjerterommet : Tusen takk ! Lett å ta bilder av nydelig natur,vet du.....hihi..! Jeg er en skikkelig Nord-Norges-patriot......!

Tonje :Ja,vi har kost oss masse.....høstkvelder med sørvestkuling rundt hjørnene,kommer tidsnok......så det gjelder å kose seg mens man kan ! Godt at du liker naturbildene.....noen ganger får jeg lyst å lage tapet av dem,en hel vegg med naturen inn i stua,men det blir litt vel "harry".....hihi....!

Uppe på vinden : Takk,takk ! Gleder meg til å se hva du gjør videre :)

Hulda :Ja,du vet,jeg har ikke mange "sydd i dag" bilder å vise,så det blir litt natur,her i gården....men igår kjøpte jeg en bok....Tildas Hus,det er mange fristelser der....så kansje med tid og stunder.....!? Kos deg videre :)

Ida sa...

Nydelige bilder.
Som malerier.
Av flott Nordlandsnetter. :)

Nygammalt sa...

Tack för dina fina ord. Hoppas att du hittar ett månformat bord, synd bara att de är så dyra!
Vilka otroligt vackra naturbilder du visar, er natur är ju underbar! Kram S.

mona sa...

Ida : Tusen takk for det :)

Nygammalt :Jeg leter videre.......men det kan nok ta tid,er jeg redd.Koselig at du liker nordnorsk-natur,den er jo bare nydelig !!!!