19. sep. 2007

Her bodde bestefar og bestemor..

Altså er dette huset til farfar og farmor,og her bodde jeg til jeg gikk i andre klasse. Da flyttet vi i eget hus,like bortenfor. Med andre ord hadde jeg veldig kort vei til bestefars verksted........
Min onkel bor jo i huset nå,så jeg er ofte innom,enda.......

Denne lille "dingsen" av et lite skrin,fant jeg nå....men er det noen som vet hva det er....? Jeg lurer litt på det,nemlig...inni er det et lurvete tøy,og oppi er det en liten krok til å henge noe på...... ???? Men fint er det,og veldig gammelt !

Denne lampen har nok vært veldig fin,engang......driver og finner ut hvor man kan få tak i delene som mangler,og fant faktisk en i et blad,for noen dager siden,som ligner veldig......synes den er fin,jeg !


Og hva er dette,da......noe som hører til en gardinstang ??? Er ikke helt sikker,jeg.......



Og noen søte knagger,fant jeg også...........




Og en gammel kakeboks......tror jeg har sett en lik,i Sannas butikk ? Fint rosemønster,iallefall......skikkelig søt !





Og denne husker jeg faktisk at bestemor hadde blomster i,i stuevinduet.........skulle derimot ikke hengt ute i et uthus........:(
Det ble en liten kikk i verkstedet.........! Idag har det vært nydelig høstvær her i Bodø,men surt og kaldt,så dagen har blitt brukt til rydding og kasting av gamle ( vel,ikke sååååå gamle,men halv-gamle ) ting , -og klær !! Og det er såååå godt.....man puster liksom bedre etterpå,når man har fått ut masse unødvendige ting som tar altfor stor plass.......DEILIG er det !!! Kos dere alle sammen,og nyt høsten og farvene........














7 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MODERN COUNTRY sa...

Hei igjen Mona :)
Ja, ønsket deg akkurat velkommen hjem lenger nede :) Må si du er heldig som ikke bor lenger vekk fra bestefar verkstedet. Nydelige omgivelser. Tror jammen den "dingsen" er et smykkeskrin jeg. Det var vel fint fløyel/silke stoff i bunnen som smykket kunne ligge på og glass så man kunne nyte vakkerheten. Bare en ide..ble jo helt forelsket i kakeboksen din jeg da, du ville ikke gi den til meg hvis du ble lei den vel? hehe..
Du får ha en fortsatt fin uke! Her regner det så blomstene henger med hodet...
Klem, Aina (",)

FO - 2 sa...

Flott hus i fine omgivelser. :)
Så fint å kunne gå rundt der i minnene og røttene sine.
Spennende å være med i verkstedet. :)
Kakeboksen er skjønn.
Tok du den med deg hjem? ;)

elin1976 sa...

For et nydelig hus og for en plass. Et fantastisk sted.
Så gøy å kunne dra på skattejakt hos besteforelsrene og på oppen av alt finne så mange fine saker og ting. Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

Så koselig det så ut på dette stedet...
Slik blomsteroppheng har jeg også, huseker også at min bestemor hadde blomster i disse...
Den esken med med glass var jo bare nydelig - smykkeskrin...


Ha en koselig dag/kveld...

Bestefars Verksted. sa...

Moderncountry : Takk for det !! Da er vi enige,ang. det lille skrinet......jeg trodde nemlig det samme,men var slett ikke sikker. Og kakeboksen er desverre ikke min...den står nok enda i verkstedet,stakkar..... :8

Ida : Er veldig glad i plassen,ja ! Og kakeboksen lever nok i verkstedet enda.......min onkel eier den...

elin1976 : Koser meg der,ja :) Ha en fin dag,du også :)

Mita's hjørne : Ja,ikke sant ? Koser meg like mye hver gang jeg kan gå der og tenke tilbake...og så artig at du har samme blomsteropphenget !! Søtt lite smykkeskrin,ja , -og velbrukt ! Helt lurvete i silkestoffet :)Kos deg !!

Anonym sa...

Hei! Fin Blogg du har! Så mye spennende saker. Mye å redde fra forfall. Tror det skrinet er til å henge et lommeur i. De brukte å ha slike på nattbordet.