28. okt. 2007

Et lite innblikk.........

Omsider kommer det noen bilder......men her ser dere iallefall litt av grunnen til at det har vært stille herfra,noen dager...


Ikke helt fornøyd med disse......skulle se litt gamle ut,liksom......men jeg syns de ser skitne ut......ush..... !! Så jeg må nok finne på noe annet..
Som dere ser,bruker jeg de samme mønstrene om og om igjen......rett og slett fordi jeg er så glade i dem........og det er heldigvis kundene også.....hihi... :)
Dette er brødkurver,ikke så lett og se,kansje........
Ellers har helgen gått med til å handle 40 julegaver ! -og pakke dem......så her har man ikke sløst bort tiden.....men du verden så godt det er å være ferdig,nå kan man male i vei,og bare glede seg til julemessene ! Måtte spørre sambo'en hva vi skal gjøre de siste dagene før jul,når man vanligvis springer ræ.... av seg,for de siste julegavene....?? Jo,det skal jeg si deg,sa han, - da skal vi sette oss på den koseligste kafeen,og bare NYTE synet av stressede kjerringer,og grettne unger og gubber.......hehe...!!! Og kansje skulle man gjort akkurat det....men kjenner jeg meg selv rett,har jeg alltids noe annet å gjøre....!! Kos dere,og ha en ny,super uke ( i juleforberedelsenes tegn) !!!! klem fra meg :)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott du maler, jeg syns ikke de skiltene så skitne ut, syns de så veldig søte ut jeg. :) Men, man har lett for å ikke bli helt fornøyd med ting man lager selv, kjenner til det. Ha ei fin uke!

Mor Ingjerd sa...

Dette var litt av en produksjon. Jeg blir i godt humør av å åpne blogg din.Mye vakkert,mye å smile av. Du er bare fantastisk til å uttrykke deg i form og farger.Ha en fin uke. Glad i dere

Turid sa...

Skikkelig julestemning her.... Såååå fine bilder , noe ekte over de bildene dine, ser at det ikke er plast nisser!