10. okt. 2007

Ushhhhhh.........snø......sludd.....

Ja,nå er det virkelig kaldt og guffent !

Dette tok jeg ifjor,men kunne nesten vært tatt igår.......den ble ikke liggende lenge igår da , det regnet både vannrett og loddrett !! Måtte ut i svarte natta og redde ting fra verandaen,da var det luftig kan man si......

Så jeg viser heller litt julebilder.......sliter litt med å finne noe å vise her på bloggen......litt tom for ideer.. Dette er iallefall kjøkkenvinduet,sett utenfra ! Trenger vel ikke nevne at jeg så meg om etter naboer,både 5 og 6 ganger,da jeg sto ute med kameraet....syns jeg hørte dem..." nu ha dæ klikka førr ho dær knætta mæ kamerae,ijænn...- trur du ikke ho e ut mett i natta å tar bilda "?

Huff,nå avslører jeg en rotete reol......har vel litt for mange interiørblader og hobbybøker,som ikke legger seg like pent bestandig....?!


Ettersom vi aldri har feiret julen hjemme,har vi faktisk aldri hatt eget juletre...men det betyr aldeles ikke at jeg klarer og gå forbi juletrepynt i butikkene...men den gjør seg utvilsomt best på et grønt tre !



Oioioioioi ,mere rot.....bilde tatt midt i juleverkstedet mitt....en halvferdig adventskrans,en omtrekkt sko-eske,ja,ja.........




Oooops,furukvisten peker rett ned på venstresiden,men det får gå....den stod opp da jeg lagde skiltet... ! Rekved og ståltråd,tre-hjerter og furu,enkle midler må man si.....





Hm,ikke helt stødig på hånden.....men litt julestemning aner dere vel ? Lagde julevinduer i hele leiligheten...og det tok LANG tid !!! Men spør om jeg koser meg med sånt arbeid......






Noen som kan tenke seg til at jeg GJERNE VIL MALE TAKET HVITT ??? Og veggene også,i samme slengen...? Og denne gyselige plast-dingsen av en lampe,hadde jeg gladelig tatt ned.....huff,så kresen man er blitt,da....
Nei,nå er det vel tid for litt mat,og så litt maling,før man må sette seg til rette for IDOL,utstyrt med lommetørkle.......sippeguri,ja det er meg !! Kos dere,og ha en fin kveld,her er det er utrolig regn/sludd/hagl-vær....
~klem.





























































5 kommentarer:

Anonym sa...

Masse koselig og ekte julepynt hos dæ!
Men husk at det er når det er dårlig vær det kan bli bedre, verre når det er motsatt! Ha en go dag uansett!

MODERN COUNTRY sa...

Det var da veldig langt ned til kommentarfeltet,hehe..hvis du setter pila etter siste bilde med kommentar og trykker gjentatte ganger på backspace, da skal bildene gå nedover.Stopp når det ikke er noen plass igjen!
Sånn :) Joda, her sitter jeg og tenker på hvor heldig jeg er som ikke bor nord i Norge og kan forvente meg slaps, sludd og snø. Usj, ikke rart du sipper? hihi..
Da er det koselig å se på julebilder med vakre dekorasjoner og ideer. Likte jammen den vasen der med greiner og små julepynt på.
Du får ha "god bedring", og klem fra meg (",) Aina

silje-sin sa...

Tusen takk for at du sprer litt julestemning:) Er jo en liten stund til fortsatt,men tida går jo så fort,og det er aldri for tidlig å planlegge og drømme:) Klem fra silje

Hulda sa...

Ja, vi går ubønnhørlig vinteren i møte. Var nettopp ute med Tuva, og hun ble som en liten snøhund ute i all snøen, hehehe..

Så nydelige julebilder du har lagt ut. Falt for det fine julevinduet ditt, må nok stjele den ideen med et lys i en terrakottakrukke og mose rundt, litt kongler også. Nydelig skilt også. Du er jo så oppfinnsom.

Bestefars Verksted. sa...

Turid : Takk for det !! Ja,så sant,så sant..... Kos deg :)

Moderncountry : Ja,ikke sant...vet ikke helt hvorfor,men,men...Takk for godt råd,til en som ikke har den minste peiling på data....skal prøve det du sier !! Nei,kan ikke sippe vet du,jeg liker egentlig snø veldig godt,men ikke når det skal regne/blåse i tillegg...er ikke noe kos med det,liksom ! Artig at du likte vasen med greiner,veldig enkelt kan man si...kos deg :)

Silje : Bare koselig det,vet du ! Er jo helt hekta på jul,så da blir det sånn !! Og som du sier,tiden går veldig fort :)

Hulda : Ja,det har du nok rett i,bare å bære inn veden,og fyre i peisen, -og kose seg med litt julesysler...selv om noen syns det er litt for tidlig...så forresten at Plantasjen pakket ut julen,idag ! Bare stjel så mange ideer du vil,bare koselig det,vet du ! Og når det gjelder oppfinnsom...vel,der leder nok du !!