16. nov. 2007

Livstegn.......

Heisann ! Bare innom for og vise at jeg er lever fortsatt,selv om bloggen har vært bort-prioritert en uke.....

Imorgen er den første julemessen,og jeg har tilbragt all min våkne tid på hobbyrommet,siden mamma og pappa dro,på tirsdag ! Nettene (les søvn) har blitt ekstremt korte,og dagene desto lengre......ikke sunt for migrenen....jeg vet......men hva gjør man ikke,når kundene ringer og ber på sine knær ?! Skal bli godt å komme i normalt gjenge,må jeg innrømme.......hele 14 dager til neste messe,puh......da er det på'n igjen ! Føler meg helt asosial som ikke har vært innom noen blogger,de siste dagene,og savner veldig all inspirasjon......og ikke har jeg kommentert på det forrige innlegget,men tusen takk for de fine ordene dere legger igjen ! Det er jo såååå koselig,blir så glad når dere legger igjen spor :) Jeg har flere julepynt-ideer,og inatt la jeg noen akvarell-papir i kaffe!,for og få dem brune...... ! Men nå må jeg ha en runde med kameraet,pleier å ta av de fleste tingene jeg maler,så dere får nok se noen flere ting til uken :) God helg !!!!!!!!

10 kommentarer:

Janickes sa...

For en koselig blogg du har - og så mange flotte ting du lager!! Skikkelig inspirerende og lekkert!

moderncountry sa...

God Morgen,
Ojoj, så ivrig du er! :))
Ikke rart, med messe, prosjekter og så mye på gang. Men sikkert også veldig moro! Hører gleden din :)
Selv tar jeg livet med ro, iallefall inntil om et par timer. Da skal jeg ordne dekorasjoner, sy og senere skal jeg bake eplekake.
Ønsker deg lykke til på Messa og ha en fortsatt fin helg!
Klemmer fra Aina (",)

Hulda sa...

Hei, godt å se at det var liv her inne hos deg igjen. :) Fin vase, jeg har akkurat maken selv. Det var den jeg kjøpte i sommer på La France i Bodø. Jeg vet ikke om jeg fortalte at jeg var uheldig å knuse den? Den falt ut av bilen, og var smadra. Vi måtte kjøre tilbake til Bodø og kjøpe en ny. Men, nå står den i stua og pynter så flott opp. God helg, også må jeg jo ønske lykke til på messa. Hørtes spennende ut med det papiret i kaffe. :)

Anna Lisa sa...

Så koselig med bryllupshilsen fra deg i bloggen min. Tusen takk!!! Håper du har det fint og koser deg i helgen. Klem

Turid sa...

Du er bare enestående på produksjons fronten, venter med spenning på neste visning, akvarell papir i kaffe ... hva blir det mon tro? Vi får vel se??? Ei god arbeids uke til deg!

Ida sa...

God morgen til deg.
Håper at det gikk bra på messen.
Nå kan du senke skuldrene litt igjen...
Ønsker deg en god søndag.
Klem.

Mita`s hjørne sa...

Men det er jo utrolig koselig også da - med julemesser o.l... noen ganker kunne det vært utrolig praktisk med noen timer ekstra i døgnet og flere dager pr uke - bare sånn av og til...

Ha en koselig kveld...

Berit sa...

Jo jeg kjenner den følelsen nå det nærmer seg messe...
For tiden er jeg ikke med så mye, to tre stk, og så er det messa til saniteten som jeg jobber for og den tar masse tid, men det er veldig kjekt.
Lykke til!!

Valdemarsro.dk sa...

Kender godt det med at have travlt. Men godt at du stadig er her på bloggen, for du inspirerer med dine billeder og gode ideer.

EVA AGNES sa...

Förstår att du inte hinner med bloogande när du ska på mässa.
Lycka till med den.
Kramar Eva Agnes