2. mar. 2008

Stuen vår....

Idag kan dere få se min sommerkledte sofa.....ikke at det er så spennende,men,men........

Pus tar livet med ro han,men fleece-pleddet må være på plass,ellers er det noe som ikke stemmer....... ! Jeg er mer glad i de gamle vinduene fra Sigdal........de lurer meg til å tro at stuen er større,enn den egentlig er......

Gleder meg til det blir lyst hele døgnet,så jeg kan få inn litt lys,og ta opp rullegardinene....det er deilig det !!!


Eneste om-møblering jeg kan gjøre,er inni denne hylla......stuen er nemlig for smal til at jeg kan tillate meg å flytte på sofaene......det har jeg gjort en gang,og da kom vi ikke inn i kjøkkenet.....kjedelig,men sånn er det.Ser du de to lysestakene.......kremt.......de er nye......! Ja,jeg vet.........skulle hatt juling på blanke messingen.....igjen...!! Men da jeg kom inn på JYSK igår,stod de der så fine og billige........29,90 pr stk !!! Hadde du klart å gå hjem uten dem,kansje...? Håper ikke det.....løøøøøp å kjøøøøøøp ! De hadde dem i rosa og lys blå,også !!! Og masse annet i samme stil.......så du må nok bare ta deg en tur :) Jeg fikk forresten med meg en rosa,i tillegg........hihihiiii :) Og den lyseblå frister,den også.......minimalismen lenge leve.........men ikke HER i huset.....! Idag har vi snøvær,som vanlig,må jeg vel nesten si......ushhhh,så lei jeg er....VÅR,VÅR -KOM IGJEN,VÅREN ER MIN BESTE VENN :) Kos deg,og ha en fin søndagskveld :)
Nå skal vi ta oss en tur ut !

14 kommentarer:

liven sa...

Hei!! Fine bilder du viser. Skikkelig koselig stue har du og pusen glir rett inn den:)
Det skal bli deilig med vår!! Her er det fremdeles ikke noe snø....men surt og kaldt:) Men det er ikke annet å gjøre enn å kle seg godt og komme seg ut!! Ut på tur aldri sur:O)

Hem & Lyckas Mia sa...

Så fint, kram!

Anonym sa...

Hei, så fint du har det,ordentlig koselig. Det er ikke alltid like lett å ommøblere, hos meg er det for lite veggplass og for mange vinduer til å gjøre noe drastisk.

GundaM sa...

Hm,hvor ble d av den kommentaren da...?Prøver igjen.

Kjempekoselig stue, og flott med de gml vinduene m speil på

Takk for lysestake tips! Må løp og kjøp imora, noe må jo matche min nye rosa puta jeg lagde idag;)

Tonje sa...

så koslig du har det i stua di=)
Her snør det også som alltid...vi får bare håpe at våren snart kommer...jeg må innrømme at nå er jeg utrolig lei alt som har med snø og vinter å gjøre.

Ha en fin uke=)

P.s de lysestakene hadde ikke jeg klart å la stå igjen....hihi

My Lovely Things sa...

vad fina saker du visar...

så fint ditt vardagsrum är..
du är duktig på att inreda!!!

verkligen ett super fynd med ljusstakarna...

ha en bra dag..
kram anna

Lisbeth sa...

Hei du! Skikkelig koselig hos deg, alltid så innbydende med en katt liggende totalt besvimt i en sofa eller stol! Hadde ikke gått ut uten de lsestakenen nei!Ha en skjønn uke.
Klem

Nunne sa...

Hei Mona, så koselig det var å besøke deg i stua, jeg har bare vært i verkstedet ditt tidligere.
Du har det akkurat som meg,umulig å ommøblere,men når helgevaksen er unnagjort og rene duker på bordene og nye lysestaker på plass, DA er det velsig trivelig, selv om alt står som før!!
Du har GOD SMAK! Trives her, sett over kaffen neste gang jeg kommer.
Setter inn penger til deg i løpet av dagen! (tihii..ikke til kaffe!)
Ha det godt i snøværet! Klem Nunne.

Hespe sa...

Så koselig du har det hjemme hos deg!!

Skal si du har skaffa deg masse "stæsj" siden sist jeg var på besøk...! De lysestakene fra Jysk var kjempefine - umulig å gå forbi slike når det attpåtil var så billige.... Blir jo nesten "kastet" etter deg da.. hi, hi....

Nydelige ting du har kjøpt hos Røde Kors butikken også.

Ha en flott uke :O)

klem

Moderncountry sa...

Heisann Mona!
Ja nå var det en liten stund siden sist, savnet meg? :)) Har jo savnet deg må jeg ærlig innrømme. Koselig å stikke innom igjen å se hva du har drevet på med i det siste. Ser du har funnet noen flotte skatter igjen, vakre!! Og du har vel malt og tenker jeg :) OG så har du dekorert litt. Så hjemmekoselig og fint det var i stua di. Fine vinduer til pynt! Jeg kjenner til det å ha liten plass, jeg bor jo i et Nederlandsk hus ;) Har prøvd å ommøblere her og, uten positivt resultat. Men nå pakker vi jo snart sakene og setter nesa mot retning Norge, så da får vi tenke på neste hus.

Du, jeg har problemer med hotmailen om dagen, så hvis du har sendt meg mail siden sist har jeg altså ikke fått lest den/de enda. Vennen driver og rydder opp på pc`en her, igjen..
Han er forresten hjemme med meg i dag, deilig!! Vi har veldig liten lyst til å jobbe og studere om dagen. Har vel egentlig bare lyst til å bli ferdig med alt her nede. Det skal bli såååå deilig å flytte!

Vel, du får ha en toppen dag Mona!
Jeg skal lakke skap..
Klemmer ♥

Turid sa...

Koselig å besøke deg i stua di, skikkelig hjemmekoselig har du det!
Ei god uke ønskes deg!

BO sa...

Her såg det koselig ut! Intimt, koselig og fint!

Randi sa...

Så mye fint. Enn at Jysk har sånne billige lysestaker, de var jo kjempelekre. Takk for tipset.:))
Masse fin som alltid, ser så koselig og intimt ut hos deg. :)

Ha en flott Tirsdag.

Anonym sa...

Så koselig du har det i stua! Jeg blir så inspirert å gjöre noe... Vet bare ikke hva. Har et annet problem...det er nesten for stort, ikke så lett det heller!
Klem fra Tone