5. aug. 2010

Litt shopping.......

Maken til koselige,små butikker,som de har i Henningsvær,finner man ikke mange steder......her snakker man ikke kjøpesenter-følelse,men sjarm og herlig atmosfære ! Og koselige damer,bak disken..........akkurat det,betyr mye,for ikke å si allt.........!
Disse to,DROPS og MORS HUS,var jeg innom opptil flere ganger.....uten å klare å bestemme meg.....! Men like før de stengte,måtte jeg jo bare ta en beslutning......og her er fangsten !

Hos DROPS,ble det denne herlige hønsenettingkurven,og den fine lille lykten ! Og skiltet på forrige bilde !


Hos Mors Hus,kom jeg ut med disse muggene.......her klarte jeg bare ikke og velge,lysegrønn eller rosa.....? Og nå angrer jeg,at jeg ikke tok med meg den lyseblå,i tillegg........håpløs,jeg vet ! De er jo bare så supersøte !! Var også innom HO MILLA,men der kjøpte jeg ingenting.......vi var vel et dusin damer der inne,og jeg følte at alle stod i veien for alle,og da ble valget lett....,jeg gikk ut,like fort som jeg kom inn......trangt var bare forbokstaven ! Men de hadde mye lekkert.......håper jeg får tatt turen innom,neste gang :) Så gikk turen til Sakrisøy...fast stoppested,for der finnes det utallige skatter,hos Dagmar !

Jeg har lett etter slike former i flere år,og jammen fant jeg ikke en her......ikke så billig akkurat,men det fikk heller gå ! Bedre med en dyr skatt,enn ti små......plassmangel,vettu.....heheheeeee :) Fant mange Loppe-skilt etter veien,og bruktbutikker,men prisene var adskillig høyere enn utetemperaturen...... :( Helt til vi kom til Ramberg.......der handlet jeg for 50 kroner.....!


Øynene på stilk,som vanlig.........og denne plakaten gikk meg ikke hus forbi.....!

To rosa glass-sommerfugler........

Et utall former.......

Og en gammel flaske......for den nette sum av 50 kroner,for allt ! Da rørleggeren skulle gi damen bak disken femtilappen,spurte han om hun måtte ha allt idag.....? Stakkar,hun ble helt forfjamset,og så veldig usikker ut........akkurat som alle andre som får det spørsmålet av ham.......!!! Og gjett om han nyter det...... :) Hele butikken lo da vi gikk ut,og siden dette var en vindfull dag,tok vinden like godt døra fra meg,og sendte den i veggen med et brak.....akkurat da kom en av bygdas humoristiske menn/gutt......(litt usikker der).....innom,og vet du hva han sa....? Du må nu fan ikkje ta mæ de dørra heim..........!!! Jo,e samla på gammel sjit......sa jeg,og atter en gang holdt vi på og le oss ihjel......mamma og jeg,for resten av reisefølget fikk nok ikke med seg dette :)
****************************
Jeg skulle også vært innom Arentine,som ligger i Svolvær,men det får jeg ha til gode. Nå må jeg bare rydde plass til nystasjet,så det kommer til sin rett,i en allerede overfyllt leilighet.......! Kos deg så lenge :)

9 kommentarer:

Hulda sa...

Herlige saker og ting du har handlet med deg fra Mors Hus og Drops. Jeg likte SÅ godt de muggene. Jeg var på de samme butikkene i fjor og shoppa. Det har SÅ mye flott der. :)

Bringen Blomster sa...

Elska Henningsvær! :) E så koselig der. E har falt sånn før de pastellfarga grytene og pannene som de har hos Mors Hus. Du har sannelig funnet mykje fint :) Må faktisk innrøm at e enda ikkje har vært på Loppeshoppen på Ramberg..
-synnøve-

Mitt hvite hus sa...

Så skjønne mugger... likte fargene...skjønner at du ville hatt med den blå også...

jaså dere lager litt stemning underveis..herlig at man kan være litt løssluppen... liker det jeg..=)

Vform sa...

Åh, vilka söta saker du hittat i småbutikerna! Kopparna var nog så ljuvliga :0)
Jättefina bilder från Lofoten också!
Ha en bra dag!

Datt sa...

Oooo, så mye fint! I wanna shop there... Sukk... :)

June J. Larsson sa...

Herlig innlegg! Avslutningen tok kaka! :))
Dit vil man jo bare dra nå - en stakkars østlending som aldri har vært lenger nordover enn til Trondheim!

God helg!
Klem
June
Nostalgi & Skriverier

VillaVårfrubakken sa...

Så mye fint du har fått tak i...en slik gammel isform har jeg, liker den kjempegodt. Muggene var også nydelige. Ha en fortsatt fin søndag...klem

Unknown sa...

Hei Mona
Nå er det lenge siden... sommeren er jo så travel og hektisk. Morsomt å titte inn til deg igjen.
Så herlige bilder du viser fra fine butikker i nord. Neste år lergger jeg noe av ferien nordover.
Du må ha en god uke.
klem....Ellen

Beth sa...

Dette var vel noen søte mugger?
Er nemmelig litt svak for mugger av alle slag jeg...
Og i de fargene da...