18. sep. 2011

En sofyllt søndag !

Idag har vi et nydelig vær,men en skarp luft.......og en vond hals :( Så her drikkes det mengder av te og kaffe,og letes etter inspirasjon på nettet ! Nå er det jo juleinspirasjon jeg skal jakte på,men dere vet sikkert hvordan det er.......plutselig gikk man feil i krysset,- og havnet helt på viddene i nettlandskapet.....og glemte hva man EGENTLIG skulle lete etter :) Var ikke dette gardinopphenget nydelig......litt sommerpreg,men jeg måtte bare vise dere likevel !

Og denne var jammen ikke så verst,den heller......kansje litt for søt,men vakker var den uansett....å kombinere det rå,-og det søte,kan jo være en god match......
En slik lysestake holder jeg på og lage........det vil si,jeg samler messinglysestaker på loppiser,og sprayer dem,og da trengs jo noen......så skal jeg feste dem med Araldit på et brett ! Min blir grå.......men kansje må jeg lage en til,for jeg har nemlig lyst på en svart,også.......
Keramikk er vakkert.......litt røfft,dette serviset.....og samtidig så yndig,med det fine mønsteret......
Aldri har jeg sett en så vakker tørkerull-holder !!! Den var bare utrolig sjarmerende......syns du ikke ? Som et smykke på kjøkkenbenken !!!!!!!!!
*******************************
Nei,jeg får lete videre,etter juleinspill.......og du,om du ikke kommer i julemodus fort nok,så ta deg en tur på Plantasjen........der pakker de ut julen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var innom igår,og fikk nesten sjokk,selv om jeg elsker allt ved julen........og jammen var det damer som ilte bort til den ene hyllen som sto til prising.......så at juleshoppingen snart er i full gang,ja det er iallefall sikkert........jeg gruer til alle fristelsene......for jeg vet jo de kommer......... ! Ha en fortsatt fin søndag :)

7 kommentarer:

63 grader nord sa...

Jepp, høst og vond hals....hører ofte sammen. Vi har mye hosting i dette huset også. Vond hals, ører og bihuler (men ikke meg denne gang, krysser fingre for at jeg skal slippe - hadde nemmlig tre runder i sommer! Det er nok!)

Masse gode vibber sendes til deg - GOD BEDRING!

Stubbetufsa sa...

God bedring, snuppa!
Og jeg vil IKKE i julemodus nå!
Jeg tviholder på sommeren, etter fem dager nå med regn, blir det varmere i morgen!
Klem!

Fossestua sa...

Huff, julepynt FØR midten av november skulle vært ulovlig.

Takk for den koselige kommentaren du har lagt igjen hos meg :) Ble veldig nysjerrig jeg på hvor du bor, siden du skrev at du kunne se bestefaren min sitt feriehus?
Det ble forresten solgt i går :( Ikke så veldig glad for det akkurat,men skjønner jo hvorfor mamma og tante valgte å selge det. Tante bor i oslo, og mamma og de trives best på tur i bobilen.
Enda et par helger igjen til de nye eierene overtar, men må si jeg gruer meg. Håper det er hyggelige mennesker som overtar ihvertfall.
Ønsker deg en fin søndag. Herlig vær vi fikk i helga :)
Klem fra Lise

lavendel mio sa...

Ups...julepynt allerede, ja Plantasjen er tidligere og tidligere ute syns jeg, men jaggu går tiden fort og ja:)
Har kost meg leeenge her inne hos deg nå, så mange lekre innlegg:)
Her har det vert nydelig denne helgen:)
Ønsker deg en herlig uke, klem Hanne

VillaVårfrubakken sa...

Skulle ikke vært lov med julepynt nå ikke sant. Håper du er bedre i halsen snart, og inspirasjonen dn kommer nok, ut fra slik jeg tror du er. Ønsker deg fine høstdager...god bedringsklem fra Mona

Grip dagen sa...

Nå kan jeg gå på butikker uten å bli fristet over hodet!
Vi, dvs JEG, pusser opp badet og gangen. Og når rom må tømmes så ser en hvor mye en samler på... Og da frister det bare til å kaste saker - IKKE å kjøpe inn mer.
Så alt i alt kan en kanskje si det lønner seg å pusse opp...?
Nei, ikke når det er bad som står for tur. Det er en dyr fornøyelse. Skulle gjerne hatt besøk av han rørleggeren din nå...!
Jeg har grunnet 2 vegger og skal straks prøve meg på strukturmaling for første gang. Er himla spent på om jeg får det til. Det MÅ jeg. For badet må være klart til flising neste uke. Hjelp!
Lykke til på videre jakt etter juleinspirasjon.
Klem Marit

Linda S sa...

Hvor kan jeg få tak i en sånn nydelig tørkerullholder? Forelsket meg helt i den :-)