16. sep. 2011

God høsthelg :)

Bare innom for å ønske dere en fin helg :) Formen er ikke god,men en høstvirus må da vel kunne la seg reparere.......om ikke med en god kaffekopp,så kansje med noen herlige interiørbilder.....det hjelper iallefall.... Denne stolen likte jeg veldig godt,og veggen av ved, skulle jeg gjerne hatt i stua......om plassen hadde tillatt det,da.....fikk nesten lyst til å tenne i peisen.....
Jeg drømmer stadig om miljøer og møbler,og skap er visst en liden(skap).........dette var bare nydelig ! Liker så godt den gråbrune fargen......og glassdørene...
Fant så mye fint,inne hos MIRABEAU.......denne søtingen til hyssingen,fallt også i smak. Jeg har mine hyssingnøster i Norgesglass.......og liker det også...men det er utrolig hva man tror man trenger,når noe lekkert dukker opp........!?!
Disse tunge holderne,til forskjellige ting,har jeg jaktet på,hvert år før jul...........til å henge julestrømpene på,på peisen. Men jammen var det også fint å henge lavendelen til tørk,på dem........ Vet du forresten om noen norske butikker som selger slike ? Da hadde jeg blitt veldig glad :)
Og til slutt,en høstrye...........likte så godt fargene på den !
***************************
Hadde sett for meg et loppisbesøk i morgen,men om formen er bedre,skal jeg heller ta meg en tur i skogen ! Sanke litt mose og lav.......til kranser,og andre kreative sysler :) Har enda ikke skjønt hvordan jeg skal få til å skrive inne hos mange av dere,og det ergrer meg grønn ! Jeg er jo ingen ekspert,akkurat........så jeg sliter litt her,kan man si ! Må nok rope på han som sover på sofaen,etterhvert.....men inntil da,kos deg,- og nyt helgen,ute eller inne ;)

1 kommentar:

Bringen Blomster sa...

Hei hei :)) Nei tenk at man bor så nært sånne flotte plasser som feks Værøy og Røst også er det slikt et tiltak å komme seg dit. Er glad jeg endelig kom meg dit, men må nok tilbake ved en senere anledning. Fikk ikke sett alt pga MASSE regn :)) Kaffekoppen venter på Bringen neste gang du kommer til Lofoten ;) Ha en super helg :)
-synnøve-