22. sep. 2011

Om jeg ikke kan vise nissene mine.....?

Bestandig koselig når dere sender meg mail,så tusen takk for det,det gleder meg masse !!! Og så klart kan jeg vise noen nisser......de er absolutt ikke hemmelige,selv om det er litt tidlig på året ;) Disse er ikke malt i år,men det går i samme stilen......jeg er så glad i motivene til Kristin Langebraaten ! Selvsagt er jeg ikke noen proff,men liker godt å sitte med dette,og pirke på detaljer........så her kommer et lite bilderas !
En liten smakebit...... :) Alle disse er solgt,men jeg lager nye nå,til messen jeg skal på. Ingen blir helt like,da jeg stadig kommer på nye ting,som jeg putter inn i motivet.......... Holder på med 4 akkurat nå,og kan selvsagt vise dem,når de er ferdige. Og ja,det er mulig å kjøpe dem her inne,og ikke bare på messen,for dere som spurte om det ! Jeg tar ikke bestillinger,for det ligger jeg bare søvnløs av,noe jeg har prøvd før.........og det tok fra meg all arbeidslyst ! Håper dere ble litt klokere nå,men er det mer dere lurer på,er det bare å sende en mail,svarer så fort jeg kan !!!! Ha en fortsatt fin dag da :) -- Klem fra meg-

8 kommentarer:

Fjordheim sa...

Går det ann å bli mer proff enn dette? Syns dei er kjempefine.
Dette kan du virkelig.
ha en herlig helg :)

Vform sa...

SÅ UNDERBARA MÅLNINGAR !!!!

Merethe sa...

Så flotte disse var...alle sammen!! Du ER proff...altfor beskjeden du :)
God helg. Klem Merethe

janne - kathrine sa...

Du verden så fint du maler da :-) Ser virkelig at det ordentlig arbeid som ligger bak og ikke noe masseproduserte saker. Likte best de motivene som er malt på drivved (ser i alle fall ut til at det er drivved).
Ønsker deg en fortsatt fin uke! Hilsen J - K

STEINKJERRINGA sa...

Du er ganske allsidig, har jeg oppdaget. Kjempefine nissebilder! Ha ei super helg!

mormor sa...

kjempe-fine bilder,du er jo proff!!! ha ei strålende helg!!!

Ellens hobby sa...

Ojjj no er det snart nissetid og du er jo så dyktig. Må starte no snart hvis man skal rekke alt til jul.. Lurte på hvor man får tak i tørkerullholderen...DEn var berre lekker!!! God helg..

VillaVårfrubakken sa...

Du verden for en produktiv dame, god helg min venn, klem