13. jan. 2012

En natt i bilder...... : )

Håper ingen så meg i natten........men det var så vakkert et lys,så jeg kledde på meg Setesdalgenseren,håndleddvarmere og skjerf,og gikk meg en tur ut.......ikke så langt da,bare på verandaen... Jeg røper meg allerede på første bilde.......furukvister med små,blanke julekuler.....hihiii....og jeg drømmer om vår !!! Trykk gjerne på bildet,for og se det større....
Ikke lett å se for seg dette,som et bugnende blomsterbed.....noen ynkelige pinner,som stikker opp av snøen !
Pusi har tråkket seg noen stier,men de snør like fort igjen....
Under her står Rhododendron.......trøster meg med at snø isolerer godt....
Litt grønnt er det likevel.....under tak,der snøen ikke finner veien,med mindre den kommer sidelengs..... !
Buksbomen liker seg tydeligvis i sinkbøtter.....står like fint som da jeg plantet den,i høst !
Men all denne snøen frister ikke til å plukke ned julelysene på treet,akkurat.........alikevel er det jo ingen krise,snarere en god unnskyldning til å ha dem litt lenger........ :) Blir nok noen måneder,før det spirer i kurvene du skimter,der bak....
Så her kan jeg sitte,og bare se på utsikten,mot byen....
Midt imellom allt rot,og rare greier,som jeg drar med meg hjem,fra diverse turer.........i fjæra,eller til skogs : )
Ikke så mye farger.........gleder meg til det blir litt mere fargerikt,her......selv om jeg nyter vinterlandskapet,også....allt til sin tid ! Terrakottakrukkene venter bare på og huse pelargoniene...........det er jeg sikker på ;)
Og stigen,av bestefars hesjestaur,venter på slyngende erteblomster.........og kansje en klematis :) Hva var man,uten drømmer.....?
************************
Kansje jeg må på en liten runde,for og se om noen har fått inn såjord......jeg har jo noen frø,som trenger stratifisering i kjøleskapet,sånn at de tror det har vært vinter,før de skal plantes på vanlig vis :)
Så skal det lages pizza,med masse godt på.......chili,hvitløk.....mozarella.......kyllingkjøttdeig........ruccola....mmmmmmm...: ) Altså en helt vanlig fredag ! Kos deg : )

4 kommentarer:

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Takk for herlige nattbilder:))Selv er jeg ofte ute om natta,men ikke på så koslige oppdrag som deg...Nei her er det hunden som må ut å tisse...og da i halv søvne med pysj er ikke det veldig behagelig,he,he
Vakkert er det med snø altså,men jeg må innrømme at jeg gleder meg veldig til å se alle blomstene som ligger i dvale ennå runt omkring i hagen...Bare tenk til våren, DA skal vi ta blomsterbilder da:)))Den pizza`n hørtes fantastisk ut,koooos dere .
God helg igjen fra meg:)

Elis lille rede sa...

Oj, så flotte nattbilder. Jeg har tenkt tanken noen ganger, for jeg har sett så mange fine nattbilder rundt om. Det er bare det at når klokka blir seint, så svimer jeg av, hehe. Ha en fin helg! Klem fra Eli:)

familjen & inredning sa...

UNDERBARA VINTERBILDER!!!!
Kram Kicki

Anne på landet sa...

Stratifisering...hm. Det må jeg vist google.Har ikke hørt om det før og har kjøpt masse knoller på billigsalg.
Du - Nyyydelige stemningsfulle natt bilder fra din terasse:o)

TAKK for inspirasjonen.

Klem fra anne på landet.