15. jan. 2012

Huset til Ann på Macka !

Er til salgs.......,i nabolandet..! Ramlet over det,og må bare dele noen fine bilder.( trykk på dem,så de blir større...) Denne stuen var så lun,likte så godt farven på veggene.....
At hele huset er i min fargeskala,gjorde jo sitt til at jeg bare måtte se mere av dette...
Mange vakre detaljer på disse skapene...
Koselig spiseplass.....................med masse lys !
Fint,ikke sant ?
Her kunne jeg flyttet rakt inn !
God plass..............
Disse ovnene er bare så rett,til stilen......synd de koster en hel formue,som jeg ikke har !
Varm veggfarge.......
Ikke vondt å se på......!
Tror jeg kunnet sovet godt,her inne....! Og ikke nok med at huset er til salgs,men det finnes jo også en butikk.....
Ja,og hvem drømmer ikke om egen interiørbutikk......med en cafe-del.......det må jo være den beste kombinasjonen som finnes........kose seg med både god mat,og nydelige interiørting.......og være en sosial plass,for alle som har denne lidenskapen....... Vi er vel mange,med akkurat de drømmene,tror jeg.......men slikt koster jo,og forblir nok bare en drøm,iallefall for meg.
Håper bare det finnes noen der borte,som tar over dette......og det tror jeg nok det gjør ! Mange tøffe damer,i nabolandet,som har levd ut drømmen sin,og tatt steget !! All ære til dem :) For det ligger nok ingen 9-16 jobb,bak dette...... Men å bli en del,av et slikt team,det kunne jeg virkelig hatt lyst til......sammen med noen som brenner for det samme som meg !
****************
Ble litt mye drømming her idag,men jeg skylder på det utrolig dårlige været vi har ! Har ikke gjort en eneste fornuftig ting,egentlig,men har sett Ingen Grenser på tv'n........og tårer det tørker jeg,hver eneste gang......for en gjeng ! - Kos deg,og ha en fortsatt fin søndag.

3 kommentarer:

Gry sa...

Fantastisk flott hjem, og den butikken med kafe....forstår godt at du drømte deg bort, det gjorde jeg og en stund. Håper du ikke regner bort på Tverlandet. Klem : )

VillaVårfrubakken sa...

Herlig hus, ja hvem drømmer ikke om noe slikt. Enn om vi møtes på Saltfjellet og snekrer oss en liten interiørbu?..... Ha en herlig ny uke iallefall....klem på deg

mormor sa...

da har jeg oppdatert meg på bloggen din,etter ei langhelg med barnebarn;) ja,det var et nydelig hjem!-og alle fine bildene du tok utomhus!tror vi er mange som drømmer om vår og sommer;) ha en flott dag!