18. jan. 2012

Vårvarer på vei.......

Tidlig ute,ja......disse ble til,i nattens mulm og mørke.....her hentes det frem ideer,under søvnløse netter ! Noen ble ferdige,mens noen er under konstruksjon.........og noen endte i søpla ! Er ikke helt fornøyd med disse heller,kansje forblir de bare en ide...jeg må liksom henge dem opp,og se på dem en stund........ferdig/ikke ferdig.....ok/helt skivebom....slett ikke bestandig det blir som man tenkte,nei....
Sjablonger er en lur ting......12 skal symbolisere året.... :) Må jo prøve å komme på litt nytt,men det er jammen ikke like lett,alltid ! Jeg liker jo det enkle,og da må det ikke bli for mye stæsj på dem......men kan hende var det akkurat det,det ble her.......
Bare å prøve seg frem.........ta bort noe,å legge til noe.....prøve og feile...
Litt vel mye tall,og bokstaver....
Ble visst ikke noe mindre,her........men kortene er mindre.....hihiii :) Disse var morsomme å lage,og flere utgaver ligger på hobbybordet..... Er vel ikke så mange som gir bort påskekort,men de kan jo henge på en enkel knagg,eller en hylle.......det ene ser nesten rosa ut,men det er det som ligger på bordet,som har rett farge....altså bruntoner.
Da jeg tok bort julesakene,ble det så tomt på de gamle vinduene,så jeg hengte opp en slik lenke med klips på.......nå er den fyllt med disse sakene. Så kan jeg vurdere dem......hvem blir lagd,og hvem blir kassert. Jeg kommer ikke til å selge dette fra noe annet sted enn bloggen,så si bare ifra om det er noe du liker........så kommer det i posten.
Ble straks litt mere vårfeeling,iallefall.....selv om det er vel tidlig :)
* * * * * * * * * *
Jeg har allerede sådd noen frø,og igår kom det første opp av jorden......så koselig å følge med på utviklingen..like spennende hvert år !! Nå er det pelargoniene som står for tur,en mild dag,sånn at jeg kan holde på ute :) Det er kos,det........nå har jeg til og med fjernet alle julelysene...så nå kan jeg gå videre.....til neste årstid ;) Jeg vil danse mot vår........!!!

5 kommentarer:

Hulda sa...

Så utrolig mye fint du lager i papir! Jeg likte så godt detaljene med bokstavene, som ser ut som de kan være fra spillet scrabbles. Nydelig, altså! :) Du er både flittig og flink.

Grip dagen sa...

Så gøy å se litt vårinspirasjon. Jeg er helt i vårmodus og klar som et egg!
Var i forening ikveld og kom hjem med litt nye idèer og arbeidslyst.
Men har litt trøbbel med å finne nok timer i døgnet til alle mine ønsker...
I morgen må jeg få ræva i gir og lage noe nytt. Men først bør jeg vel prioritere noen timer på puta.
Nattahilsen fra Marit

VillaVårfrubakken sa...

Hei på deg, så mye fint. Lurer på det der med inspirasjon, kommer som regel på natten og stjeler søvn....Tenker ikke så langt som vår enda, må jo få se sola først. Rømmer utover til kysten i helga for å lete.
Kos deg videre med dine vårlige sysler, klem fra Mona

lavendel mio sa...

Wow, så fine kort du lager, helt perfekt med både tall og bokstaver, spør du meg;)... og jeg elsker slike høner på tunet bilder:)
Sender kort hver påske jeg:)
Ønsker deg en nydelig dag, klem Hanne

Inger Marie sa...

Hei:)...så flotte kort! Dette gav virkelig inspirasjon:))