1. mai 2012

Litt matprat........

                Gårsdagens middag i farger......hihii.....den er superenkel og lage,og veldig god ! Ikke mange retter jeg husker,etter heimkunnskapstimene på skolen,men denne har fulgt meg i mange år......og står skrevet i kokeboka mi,med hjerter rundt,og et guttenavn inni.......hehheee.... :) Om noen ønsker oppskrift,kan jeg selvsagt legge den ut,den er lagd på 20 minutter,så det er absolutt ikke snakk om timevis med forberedelser ! Og koking........i lang,lang tid.

   Det store bildet er ferdig,med den fine teksten jeg fant på nettet........
 Bildet er 50 x 60 cm,så det er ganske stort,krever sin plass....... Dere er sikkert passe lei av disse englebildene nå,så jeg skal prøve å finne på andre motiver......har noe på gang,men først må jeg på handletur,for å sanke maling og diverse nødvendig utstyr. Og fargene blir hvitt og lyseblått,noe jeg aldri før har brukt......nostalgisk blir det iallefall,og til et gutterom denne gangen....da mange har etterlyst nettopp det.
   Nok en isende kald dag har vi,så utelivets gleder lar vente på seg......godt man har noen hvite lerreter og dekorere.......mens man venter på solen :) Ha en fin 1.mai,og kos deg med hva det måtte være......

3 kommentarer:

Gry sa...

Mmm det så kjempegodt ut! Fin tekst på bildet! Ønsker deg flotte midager! måtte det snart komme litt varme! Klem : )

Snuppesnella sa...

Åååå for et fint vers !!!
Vakre bilder ! Jaaaaa, jeg synes du skal legge
ut oppskriften. :)

Anna Therese sa...

Nam det så veldig godt ut :)