13. jun. 2012

Endelig blomstrer den..............

 Beklager for dårlige bilder,men det blåser sånn,at vinden lar ikke blomstene stå stille....til fotografering :) Jeg måtte bare prøve,likevel......for denne valmuesøsteren har vi ventet lenge på. Sakte men sikkert,har knoppen sprukket,og ut kommer den nydeligste blomst.......skjør som silkepapir :)
    Regner gjør det også,så den ser litt bedrøvet ut,der den står og vet at det er sommer,selv med 5 grader.....han som oss,tenker sikkert at vi får holde ut,og håpe på bedre tider..
                       Håper inderlig at den overlever her ved havet.......siden den er ny i år....
                  Et virkelig kunstverk,når man studerer den........
                Og endelig blomstrer også tulipanene.........selvsagt i rosa :) Ellers er det mange stauder som sturer,og det samme gjør to nye klematiser.......det tar liksom ikke helt av,med disse teperaturene vi har....Arkitektens trøst,derimot......han vokser så det knaker i portalen,nesten......! Så han takler vind og 5-6 grader,veldig bra !!  Vi sitter ute hver eneste kveld,med kaffekoppen,og naboene bare ler........for nå har vi hatt på oss dunjakker tre kvelder........ut skal vi,for sommer er det,åkke som ! Og griller gjør vi,for så og spurte inn med maten,av med vinterjakken,og nyte god mat.........det gjelder å kose seg ! Så får naboene heller bare se litt rart på de to i blåhuset,som ikke er helt på rett kanal...... :)  Ha en finfin dag,der du er :)

4 kommentarer:

Hulda sa...

Bor ikke du i Nordland? Da har vi finere vær her i Troms. Overskya i dag, men fin temperatur. Så nydelige blomster du viser. Blir nok varme snart, vil jeg tro. :)

hageglad sa...

Synes bildene er flotte, en fantastisk valmue! Har forsøkt meg på den for noen år tilbake men den likte seg ikke. Bør vel prøve igjen! Blir helt bergtatt når jeg ser hvor nydelig din er!Mens vi venter på sommervarmen er det bra noen trosser vær og vind, det går jo fint an å kle på seg litt!Hege

Vivishagerom sa...

Kjempe flott valmuesøster!
Jeg går også og venter på min!

Ha en super dag!

Drøm ditt liv,lev din drøm sa...

Flott valmuesøster.
Den ser så sjør og tander ut.
Men tror den en ganske kraftig.
Får en slik av ei god venninnne
gleder meg,har aldri hatt en slik.
ha en fin dag i nord :)