15. jun. 2012

På nattevakt........

 Ja,da var det helg igjen.....og jeg har fått lagd to bilder,med ny tekst. Denne fikk jeg tilsendt på sms,som et tips til enlebildene mine....så tusen takk KIRSTI,nå er de kommet på lerretet !! Et stort englebilde,60 x 80 cm.
                Ser for meg dette som en dåpsgave......... eller noe lignende. Kunne selvsagt malt på et navn,og en fødselsdato,eller dåpsdato også,men jeg vet jo enda ikke hvem som kommer til å få dette over sengen sin : )  Men det er iallefall mulighet for å gjøre det....blir jo mer personlig da :)

Så et mindre,i brun utgave.......ville ha litt gammel look,men om det ble det,er jeg litt usikker på...men for å finne den riktige teknikken,så må jeg jo prøve....og dermed også......feile :) Det har skjedd,mer enn en gang..... ! Det var nattens produksjon.......

                             For i tre timer inatt,holdt Mikkel Rev det gående,rundt verandaen her......og hadde ikke jeg jagd han vekk,tror jeg han kunne kommet oppå ! Han er ikke redd,men sikkert bare veldig sulten....legger seg mellom bilene på parkeringsplassen vår......og det er to meter unna vinduet som pusi ligger i,og det er åpent bestandig ! Han er her nesten hver kveld,så pusi er nesten bare inne........og da sitter hun med stoooore øyne,og skuer utover plenen,og veien her.... Hører naboene sier han er over hele boligfeltet,så det er jammen ikke greit å være katt,eller fugleunger nå om dagen......naturen må jo gå sin gang,men det er jammen ikke bestandig jeg liker akkurat det..... Idag er det iallefall sol,og nå tar jeg helg,bort med pensler,på med gummihansker og solbriller :) Ut å grave...... :)  - Men kos deg,og ha en finfin helg.....sammen med dine :)

1 kommentar:

farmor sa...

Vakkert englebilde. Hva slags teknikk bruker du når du lager bildene dine? Ja, man må vel utnytte finværet hvis det dukker opp, det pleier ikke å bli så lenge... God helg.
Farmor