10. jul. 2012

Dønna ! En perle uti havet.......

                    Ja,når man "bor" på finn.no,så får man jo øye på litt av hvert ! Og dette måtte bare deles...........legg merke til et lite rødt uthus :) :)
                       Idyll.........? Definitivt JA !!!!
                         De har virkelig sansen for detaljer,de som skal selge denne perlen av et hus.....
               Fint ?   En herlig sammensettning av ting.......akkurat som jeg ville hatt det selv !
                       Kan nok være litt vel luftig,her ute i havet,så levegger er nok en lur løsning :) Men bli med inn,så skal du se........nemlig like gjennomført,- og koselig,inne som ute !!!
                      Nydelige farger,og materialer........
                         Og svartovn på kjøkkenet,hva mer kan man ønske seg.....?
                   Tenk så kos,å tenne i ovnen,høre sprakingen av tørr bjørkeved,en hustrig høstkveld.......
                  Koselig vaskerom......
                     Og et sommerlig bad......
             Tror jammen ikke jeg måtte tatt lokket av malingsspannet,en gang,- om dette hadde vært aktuellt for oss ! Jeg likte allt,jeg..........
                   Lune og lyse soverom......
                        Lys loftstue......med store dører !!!! En drøm !!
                        Herlig grønnfarve ?
                          Mange gode rom,må jeg si......
                    Men det var nok kjøkkenet,som gjorde susen !!! Det er liksom MITT rom,i et hus.......:) Og dette hadde absolutt allt !!! Må si huset minnte meg litt, om Hulda's Ingeborgstue :) Så løp og kjøp,om du ønsker deg en drømmeplass,oppi nord !!!
*****************

              Vi har noen vidunderlige dager,for tiden......som en drøm,at varmen omsider kom !!!! Og så herlig å se,at plantene endelig skjønner at det skal være sommer !! Koser oss ute,helt til solen går bak fjellet,halv elleve på kvelden......da kommer ullsokkene på i en fart,om vi fortsatt vil være utomhus......for da blir det rått og isende kalldt.Men så kommer den jo opp igjen,halv tre(her huset står,den er jo ikke borte).........så det gjelder å legge seg i mellomtiden.... :) Men hvem er det som har lyst å legge seg da..........????? Ta nordlandsnetter,i favn om du kan.........hiihiiii :)                           Håper det er sol på deg også,for det er en fryd å bli litt varmere og lettere i skrotten :)      - Solbrennt klem fra meg !!

5 kommentarer:

Turid sa...

Et nydelig hus du gjør oss oppmerksom på. Heldige du som har fått varmen, sola skinner riktignok innimella , men varmen lar vente på seg. Go sommar uansett!

mormor sa...

hei! satt å så på dette huset for et par dager siden;) helt nydelig!!! kunne flytta rett inn;) vi har nytt noen flotte dager med barn/barnebarn på besøk fra sør;)) nyt sommerdagen!

Nina Iren sa...

Ja dette er et flott hus, ikkje så veldig langt ifra der eg bor!!!! Men liker meg best på fastlandet her oppe i NORD. Men huset JA det ville eg også hatt!!! Alt var bare så flott og gjennomført.

Brocante sa...

Hadde jeg ikke hatt så mye å ta meg av ellers så hadde dette vært et supert sted å eie. Sier som deg - "liker alt jeg"

Anonym sa...

Hei. Et herlig bestefarhus. Nydelig. Men: hvor på øya ligger det?? Og hvem har bodd der?? Elin