6. jul. 2012

Sansen for svart........

          Dette må jeg si, var en uteplass verd et eget innlegg......! Virkelig en fryd for øyet :) Liker så godt den røffe stilen,med betong og svarte detaljer.......litt nordisk ? Joda,jeg liker litt forskjellig,jeg innrømmer det......både det romantiske,og det rustikke......
        De har nok ikke brukt pallekarmer,men det er jo et supert alternativ,om man vil gjøre det på letteste måte :)  Og som meg,så har de plantet busker og trær,i svarte plastbaljer....og det var slett ikke stygt,i disse omgivelsene !!
                  Virkelig en handyman,som har lagd dette,selv om fruen i huset er designeren ! De må være et godt team ! Legg merke til måten disse trærne vokser på......så lurt,å la dem vokse på et espalier,utover,i stedet for til alle kanter ! Nesten så de danner en parasoll...........må si jeg likte dette utrolig godt !!!! Og dette møblementet, tåler nok å stå ute,året rundt.....
               Helt genialt,i grunnen....ikke tar det stor plass heller,så dette skulle passe hos mange,som ikke har så stor hage ! Alle bilder er hentet fra BONYTT,og der kan hele artikkelen leses. En gammel "brakke" er forvandlet til den lekreste lille sommerhytte................virkelig kreativt !!!
 Lys og fin,og mange smarte løsninger !  Litt kolonihage-stil........kansje den mer moderne varianten ? Uansett veldig vakkert og gjennomført !!! 

*************

                          Ønsker deg og dine,en kjempefin sommerhelg !! Med masse is,jordbær,- og fregner på nesetippen :)

2 kommentarer:

Lene fra Lillehammer sa...

Hei kjære deg og tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Jaja, hvorfor gjøre det dyrt når man kan gjøre det så og si gratis. Definitivt verdt å prøve og jeg kan garantere deg at du helt sikkert kommer til å få det til. Er jo også veldig gøy når man har "lagd" plantene selv da.
Ønsker deg en strålende søndag. Her på Lillehammer regner det desverre litt for mye, men trøsten er at det blir frodig i hagen...hmm, kanskje litt for frodig kanskje.

Anne på landet sa...

Dette var kjekt å se!
Utrolig tøft, det er jeg helt enig med.Stramt men likevel full av sjarme.
Dette kunne passet perfekt som hage uten for et av de mange funkishusene som popper opp.
Ikke alltid like lett der å lage uterom som både er sjarmerende og stramme.
TAKK for titten gode du og nyt sommmernatta.

Har aldri opplevd midnattssol og kan nesten ikke forestille meg at sola skinner om natta...HiHi.

Klem fra Anne.