17. feb. 2013

Her ville vi gjerne bu !

     Heisann,håper du har hatt en fin helg !! Jeg har vært i Lofoten........men bare i drømmene,altså :) Desverre. Jeg bor jo på finn.no for tiden,og da dukker det opp noen perler......men det er alt for langt imellom dem ! Men altså,nå skal du få se Frøydishuset........som ligger på Ballstad. Ser du sjarken,utenfor loftsvinduet ?

 Tenk og bo slik som dette,du ? Havutsikt i ordets rette forstand !!! Her kan man jo sitte på verandaen og slenge ut snøret,og ta dagens middag rett opp fra havet !!! Tenk en fin sommerkveld,med reker og hvitvin.........og midnattsol,måkeskrik,havluft..........jeg sier ikke mer.....men tror derimot at vi hadde taklet det,veldig godt !!
 Og et lite uskyldig blomsterbed,her i veggen,kunne jeg lagd..........ja,for DET må man ha !
              Med tørrfisken som nærmeste nabo,er lukten av Lofoten,sikret...... :)
   Ikke så vanskelig å kose seg innomhus,heller,tror jeg ! Lite,men veldig koselig !!!
    Ikke alle som liker måkeskrik,som natta-sang......men det gjør vi ! Så dette hadde vært supert !!
                               Jeg hadde nok gjort veggene en anelse lysere,om dette hadde vært vårt....ikke malt dem,men beiset med utvannet hvit......
 Kjøkkeninnredningen hadde nok ikke overlevd mitt kritiske interiørblikk.....alt for gul,og alt for ny.........til dette vakre huset. Jeg hadde nok lagd enkle,åpne hyller over benken,for et luftigere inntrykk :) Og helst en gammel kjøkkenbenk....
 Og se den utsikten..........tenk og våkne til dette,hver eneste morgen !!! Her ser man mot Værøy,og Mosken,som ligger langt ute i havet.....mmmm,vakkert ! Jeg er visst håpløst forelsket !! Vil du se mer,gå inn på finn,og bruk kode 38934356 !

       Ellers finner vi ingenting som er interresant,markedet er helt villt.......og det vi ser etter,finnes visst rett og slett ikke.......men hva gjør man ? Min store skrekk,er å måtte flytte midlertidig,til et eller annet,bare fordi vi må ut herfra......jeg tenker på dette scenarioet,24/7,føler jeg....så når jeg ramler innom noe vakkert,som dette Frøydishuset,så glemmer jeg både tid og sted :) Selv om jeg er en ihuga Lofoten-elsker,så blir det nok litt langt unna...... Rørleggeren begynte i ny jobb i juni,så flytting over fjorden, er nok ikke på agendaen..... Bare å jakte videre !  Idag har det vært vårluft her,med 4 varmegrader,og glade småfugler........jeg måtte sette meg ned,og bare nyte lydene !!!!!! Kos deg,og ha en ny,fin uke ! For allt jeg vet,er du på jakt etter sommerhus,eller helsårsbolig, i Lofoten.....du kommer i såfall aldri til å angre !!!

                  -- Klem --

7 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Det er vakkert, både i Lofoten og Vesterålen. Det går faktisk an å bo her også, på permanent basis. Da jeg flyttet hjem i 2005, var det bare rent midlertidig, men jeg er her fortsatt, og nå blir jeg, og ungene (de to eldste) har kommet etter. Jeg har bodd ca. der du bor også. Lykke til med husjakten. Det er fint å bo landlig så lenge her finnes en kaffelattekafe og noen å prate med.

Mira sa...

Nydelig plass og hus, litt mørkt kanskje med all trevirket, og kjøkkenet hadde eg malt lyst.

Blogger under tullenavn, for å ungå krøll med ø. så til og med navnet passet meg ;-)

Ha ein fin dag.
Klem,

Bergheim sa...

Siden jeg er fra VÆRØY, fikk jeg nesten heimlengsel av dette innlegget. Frøydishuset, skulle også jeg gjerne kunne feriert i. Flotte bilder, selv om de er fra Finn. Og Lofoten er basolutt bobart til alle årstider ;)

Stein sa...

Oi! Vakkert! Det hadde vært det perfekte fritidshuset om jeg hadde bodd i nærheten! :-D
Lofoten er et usedvanlig vakkert stykke Norge! :-D

Brunt sukker sa...

WAW FOR EIN DRØMME PLASS
NYDELIGE BILDER
KLEM ELI:)

Inspirasjon fra Elin sa...

gosh for et vakkert hus.. dette er natur og omgivelser jeg ikke er vant med, men det kunne vært koselig å bodd slik for en periode.
Får håpe du finner noe du kan trives med og som er innenfor rekkevidde :)

Anne på landet sa...

Oj, oj,oj....jeg deler din begeistring!
Her kunne jeg også bodd!
Elsker sjøen og Lofoten er jeg forelsket i etter mitt første besøk der for to år siden!

Det runde bordet ble nydelig svart!

Klem fra Anne på landet.