12. feb. 2013

Skinnbelte på ville veier....?


Da var man hjemme igjen,etter en helg med mye god mat,og masse kos....godt man svitsjer over til vanlig ukesmeny,kjenner jeg ! Og siden jeg har bukser som (langt ifra)ramler nedom stjerten !, kan jeg bruke beltene på andre områder !! Som rundt en "blomstervase".......fra ikea.
Et skinnbelte fra loppis.......faktisk. På ville veier........! Kvister fra et værbitt tre,nede i fjæra. Syringreiner fra hagen.......i en mugge.
Kunne jo satt fjær på kvistene,siden det var fastelavn,men kansje det kommer på,til påske......disse satte jeg ikke i vann,fordi jeg vil ha dem,slik de er. Syringreinene,derimot,skal få springe ut........og komme med bud om vår !!!
Selv om jeg er glad i alle årstider,er ingenting som VÅR !!! Vi har enda mye snø,siden solen ikke skinner på huset her,enda.........flere hus,og en bakketopp,stopper den gleden.........jeg bare ser at den skinner på andre siden av fjorden.....
Ellers skjer det lite på husrom-jakten,desverre. Jeg bruker nok litt vel mye tankevirksomhet,på akkurat det......så mye at jeg drømmer om det,på nettene,når jeg engang sovner...... Har hentet flere flytteesker idag,så det er bare og fortsette pakkejobben ! Man får liksom følelsen av at man eier så utrolig mye,når allt skal ned i esker....... :) Men noe er det godt for.......man kaster litt,gir bort litt.....både loppisen og Røde Kors,får vel litt å fylle i hyllene sine,tenker jeg !
 
Takk for at du tittet innom :)

2 kommentarer:

Brunt sukker sa...

Å SÅ KOSELIGE BILDER HOS DEG
KLEM ELI:)

Hos Jorunn sa...

Så koselige bilder fra stuen din, Mona! Det ble kjempetøft med beltet rundt vasen...passet nydelig sammen med kvistene, så rustikt og fint. Håper du finner huset i dine drømmer! Jeg husker hvordan det var den gangen jeg skulle kjøpe feriehuset i Sverige, jeg satt omtrent 24/7 på hemnet.se i 3 måneder...det var så spennende!! Jeg fikk tilslutt så vondt i nakke og skuldre at jeg måtte til fysioterapaut..hehe..

Ha en fortsatt fin dag, klem